MKV a řazení programů

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
petan080
Nováček
Nováček

MKV a řazení programů

Příspěvek od petan080 »

Mám dva dotazy:

1) MKV s titulky nepřehraji ???

2) Řazení programů. Je pro mě naprosto nemožné setřídit a promazat programy aniž by se satelit nezasekl.... už mi někdo odpovídal, že to prostě tyto přístroje dělají, ale copak není jiná možnost? Například u smart TV Samsung lze vyexportovat soubor, který se pak v PC upraví. Programy si uspořádám a promažu v PC a pak zas nahraji zpátky do TV.

rost
Nováček
Nováček

Re: MKV a řazení programů

Příspěvek od rost »

Já tak špatnou zkušenost s úpravou seznamu kanálů na mé 7110 nemám, ale uděláš to i na PC.
Setting (.fdu) se dá upravit programem DreditHD 1.01, dokonce to umožní dát do seznamu 1 program vícekrát, případně mít rádio zařazené mezi TV stanicemi, což v přijímači neuděláš.
Upravený setting přeneseš do přijímače jednoduše na flešce.
viewtopic.php?f=172&t=4068&hilit=dredit

petan080
Nováček
Nováček

Příspěvek od petan080 »

super, díky za radu :)

A co s těmi titulky? které 7110 umí ? neví někdo ?

petan080
Nováček
Nováček

Re: MKV

Příspěvek od petan080 »

Přehrávání MKV není úplně 100%. Když už se video načte a spustí, tak po chvilce přestane zvuk sedět s obrazem. Máte to také tak ? Je nějaké řešení ?

juurosik
Nováček
Nováček

Příspěvek od juurosik »

V MENU
Nastavení A/V výstupu

· Synchronizace opoždění zvuku: Nastavení opoždění zvuku od 0 – 400ms v 20ms intervalech.

Skús nastaviť 20ms.

petan080
Nováček
Nováček

Příspěvek od petan080 »

Spíš jde o to, že ze začátku to jede dobře, ale zvuk se začne zpoždovat až po pár minutách...
jakoby to přístroj nestíhal.
A taky neumí přehrát všechna MKV.
O titulcích ani nemluvím, občas je vezme občas ne. Mám titulky pojmenované stejně jako video soubor.
Prostě nahovno :)

petan080
Nováček
Nováček

Příspěvek od petan080 »

aby se správně zobrazovali titulky je pravda, že musí být v *.txt ve formátu UTF-8 a musí se jmenovat stejně jako *.avi soubor ?
Mám to tak a titulky se nezobrazují....

petan080
Nováček
Nováček

Příspěvek od petan080 »

Je tu někdo, kdo už si s titulkami poradil ?
Vložení titulků přímo do videa je zdlouhavé. "Přilepení" titulků napevno mi trvalo u 20 minutového seriálu více jak 15 minut.

Když mám titulky v souboru *.srt ve formátu ANSI tak mi fungují, ale nejde "š" a "ž". Když je uložím jako UTF-8 tak se nezobrazují vůbec.

Tak jak na to ???

:118:

yuki86
Nováček
Nováček

Příspěvek od yuki86 »

Jednou jsem si s titulkama hrál předně jako ty.. a došel jsem k úplně stejnému závěru a pak jsem to vzdal.. dokud Korejci nenaprogramují pořádný firmware, který by to uměl, tak asi nic.. Jediná možnost snad koupit za litr Raspberry PI a dát si tam XBMC nebo android 4.0. Tu už je jiná liga:D

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-7110 HD PVR“