Nefunkční 7110 po upgrade

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
waterford
Nováček
Nováček

Nefunkční 7110 po upgrade

Příspěvek od waterford »

Vytáhl jsem přístroj s krabice, zapojil a vše fungovalo. Udělal jsem upgrade. Nyní se přístroj nepřipojí přes HDMI. Myslím si, že jsem vyzkoušel všechny návody viz. Putty, Porter a nic. Nic se nezměnilo. Přístroj je nefunkční. Přes Putty se do něj ani nedostanu. Port se spojí, ale to je vše. Přes Porter jsem poslal jiný soft, taky to nepomohlo, takže nevím kde dělám chybu, nebo kde vznikla. Máte nějaký tip? Díky

karlos23
Nováček
Nováček

Re: Nefunkční 7110 po upgrade

Příspěvek od karlos23 »

Tak jsem na tom stejně. Provedl jsem upgrade na verzi 29 z 18. Vše proběhlo OK. Po restartu nedostanu signál na HDMI. Ani přes net se do něj nemůžu dostat. Poradí někdo co s tím?

pecou Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od pecou »

karlos23 píše:Tak jsem na tom stejně. Provedl jsem upgrade na verzi 29 z 18. Vše proběhlo OK. Po restartu nedostanu signál na HDMI. Ani přes net se do něj nemůžu dostat. Poradí někdo co s tím?
Zkusit nahrát starší firmware na čistou flešku s FAT32 na počítači. Vypnout box ze sítě, zandat flešku, zapnout box a držet tuším tlačítko šipka nahoru do té doby, dokud nezačne box sahat na flešku (blikání flešky). Po chvilce lze šipku nahoru uvolnit a mělo by to znova nahrát firmware.

fantozi55
Nováček
Nováček

Příspěvek od fantozi55 »

presne to sa stalo aj mne , nepomohlo nič tak som ho musel zaniesť kamošovi a ten mi to prehral cez ,, bezbolestný rs 232 " a nahral tam oscama a už to frčí ako klient v sieti zatial o.k . prečítal som si aj na iných forach že po prehratí softu už im nenaštartoval a pomohlo len prehratie cez rs 232 na pc.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-7110 HD PVR“