Díky 005jon za tvou snahu a publikování tvého satdigitalne FW. Chystám se to nainstalovat do svého NXP256 ale nomohu stáhnout
cccam 2.3.0 z tvého úvodního příspěvku (zobrazuje se zpráva: nemáte oprávnění. Přitom firmware satdigitalne stáhnu bez problémů.
Nevím jakou verzi cccam 2.3.0 mám pro dreamsky použít (zda jsou různé verze pro různé procesory), že bych to stáhnul někde jinde.
Nemohl bys to upnout tak, aby to pro mě bylo dostupné?
Díky předem.
Novy FW nxp256-satdigitalne-beta0-12-no-web
Drobné upraví ohľadom Cccam server.
Web NXP - Pridane a opravená štartovacie skripta pre CCcam, OSCAM a check (kontroluje každých 60s či funguje cccam alebo oscam pokiaľ nie automaticky ho naštartuje)
No to je super.. Jak funguje ten startovací script pro cccam. Můžu ho nastartovat z menu přijímače? Funguje pro cccam autostart?
Dreamsky bude u známých, kteří jsou jen uživatelé a nějaký start cccamu pomocí telnetu je pro ně nepoužitelný.
Jak funguje ten startovací script pro cccam. - Cez Web rozhranie http://IP_NXP256/
Můžu ho nastartovat z menu přijímače? - NIE
Funguje pro cccam autostart? - NIE
Dreamsky bude u známých, kteří jsou jen uživatelé a nějaký start cccamu pomocí telnetu je pro ně nepoužitelný.
- Tento cccam nie je pre bežných užívateľov ktorí nevedia čo s tým robiť a ako to funguje je to len pripravene na domáci server a potrebuješ k tomu externu čítačku kariet .
Pro 005jon:
Měl bych jeden dotaz. Vzhledem k tomu, že na ICE neprochází zápisy, nešlo by upravit ve vašem fw to, aby se ICE chovala jako čisté irdeto? Ve vašem fw údajně Irdeto zápisy chroupe bez problémů. Třeba vydat verzi jen pro tento účel. kvůli zápisům na Ice musím používat fw 1.3.1 ,kde to ještě funguje. No a není to nejlepší soft.
Pokúšam sa , zatiaľ bez výsledku.
Zatiaľ čo ma je FW 1.31 prerobený na NXP256 satdigitalne FW - nefunguje Irdeto karty a youtube ..... funguje CW karty a pretáčanie videa
Snažím sa to dať dokopy.
Tento problém som mal keď som používal Wifi na NXP na obrazovke mi písalo IP adresu ktorá bola pridelená na LAN IP 192.168.1.5:7070 a nie pre WIFI 192.168.1.7:7070