RTi Core v1.1 Enigma 2
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: RTi Core v1.1 Enigma 2
No nevím... 24 Hz je na přehrávání ripů z Bluray OK, ale na sledování TV vysílání 50 Hz z toho musíš dostat třesavku. 

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
- Stevo102
- Mírně pokročilý
To je totalna hluposť 24 Hz, to musí skákať ako koza. Ja mám normálne 50 Hz a chodí to bez akýchkoľvek problémov. Po zmene treba spraviť reboot...
AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
-
- Nováček
Já mám s tímto fw dva problémy, titulky v avi, mkv apod. nezobrazují správně ř,ž,š... a youtube přehrává bez zvuku. Dá se to nějak vyřešit?
AZBOX HD Premium, Skylink, fw RTi Core v1.2 Enigma 2
-
Fishburn
- V.I.P.
- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
třeba číst....Googlepřeklad........
Přibaleno přímo u e2
What is changed:
What (still) doesnt work:
- MyTube - only first video work without problem
- TS (recorded from e2) doesnt play in MC , but play in internal E2 TS player (press guide button)
- Some TS (recorded frome2) doesnt play in internal TS player
- DVD player in MC doesnt work and when start and want to exit - get only spinner and receiver doesnt responding / crash
Co (ještě) nebude fungovat:
- MyTube - je první video fungovat bez problémů
- TS (zaznamenaný od E2) doesnt hrát v MC, ale hrát ve vnitřní E2 TS hráč (stiskněte tlačítko Guide)
- Některé TS (zaznamenaný frome2) doesnt hrát v interním přehrávači TS
- DVD přehrávač MC nebude fungovat a kdy začít a chtějí ukončit - dostat pouze přadlena a přijímače doesnt reagovat / crash
Přibaleno přímo u e2
What is changed:
- TS (recorded from e2) doesnt play in MC , but play in internal E2 TS player (press guide button)
- DVD player in MC doesnt work and when start and want to exit - get only spinner and receiver doesnt responding / crash
Co (ještě) nebude fungovat:
- MyTube - je první video fungovat bez problémů
- TS (zaznamenaný od E2) doesnt hrát v MC, ale hrát ve vnitřní E2 TS hráč (stiskněte tlačítko Guide)
- Některé TS (zaznamenaný frome2) doesnt hrát v interním přehrávači TS
- DVD přehrávač MC nebude fungovat a kdy začít a chtějí ukončit - dostat pouze přadlena a přijímače doesnt reagovat / crash
AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.3,9.
Amiko Alien Min OpenATV 6.3,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.4 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+ CCcam 2.3.9 Aktive
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.3,9.
Amiko Alien Min OpenATV 6.3,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.4 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+ CCcam 2.3.9 Aktive
-
- Nováček
Zdravim,
po instalaci vsechno ok az na obraz. Vypada v poradku ale bila je prepalena a na cerne pobihaji tmave ctverce. Zkousel jsem dlouho laborovat ale bez vysledku.(jediny vysledek je ze mi zacal AZbox tuhnout na cca 41% bootovani se slavnym "=s".
Uz i barevne zobrazeni noveho loga vypada jako by nebylo ve vsech barvach. Mozna je to tim, ze pouzivam PC LCD monitor a redukci HDMI do DVI vstupu. Na predchozich verzich ale bylo zobrazeni OK. Nevite nekdo kde je zakopany pes ?
dik za radu.
po instalaci vsechno ok az na obraz. Vypada v poradku ale bila je prepalena a na cerne pobihaji tmave ctverce. Zkousel jsem dlouho laborovat ale bez vysledku.(jediny vysledek je ze mi zacal AZbox tuhnout na cca 41% bootovani se slavnym "=s".
Uz i barevne zobrazeni noveho loga vypada jako by nebylo ve vsech barvach. Mozna je to tim, ze pouzivam PC LCD monitor a redukci HDMI do DVI vstupu. Na predchozich verzich ale bylo zobrazeni OK. Nevite nekdo kde je zakopany pes ?
dik za radu.
-
- Nováček
No neviem,ale naskákalo mi to ako koza,praveže to bolo stabilne...beztak,vrátenie na spaze enigmu,zrejme určite zatiaľ naj...aj ten obraz sa mi zdá lepší ako v poslednej E2(toľko môj postreh) a rebootov bolo požehnane
...

Stevo102 píše:To je totalna hluposť 24 Hz, to musí skákať ako koza. Ja mám normálne 50 Hz a chodí to bez akýchkoľvek problémov. Po zmene treba spraviť reboot...
AZ Box Premium HD E2-Open RSI 3.0(cccam 2.3.0)+2xSG2100,Illusion M5, Sky link,T&T a celá Európa:-), LG 50PK350&Samsung LE32R71B
-
- Nováček
[quote="Fishburn"]třeba číst....Googlepřeklad........
Přibaleno přímo u e2
What is changed:
Dik, akorat ze mi v youtube nejede se zvukem ani prvni video a o spatnych ceskych titulkachse nezminuji vubec. Ptal jsem se ale spis jestli nekdo neprisel na to jak to treba obejit.
Přibaleno přímo u e2
What is changed:
Dik, akorat ze mi v youtube nejede se zvukem ani prvni video a o spatnych ceskych titulkachse nezminuji vubec. Ptal jsem se ale spis jestli nekdo neprisel na to jak to treba obejit.
AZBOX HD Premium, Skylink, fw RTi Core v1.2 Enigma 2
- paleaaro
- Mírně pokročilý
v titulkach odstran diaktitiku napr. pomocou softu "Diacritics Killer"
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
-
- Nováček
tie š,č,ť,ž,ý,ä,ú,ň,ď a pod. nahraď (cez "nahradiť všetko") v textovom editore na s,c,t,z,y,a,u,n,d a pod. keď som to potreboval riešiť, tak som použil notepad++. Titulky sú bez diakritiky, ale čitateľné.
edit: mail som písal popri práci, tak ma paleaaro predbehol a má lepšie riešenie :-)...
edit: mail som písal popri práci, tak ma paleaaro predbehol a má lepšie riešenie :-)...
Azbox HD premium, Enigma2, Western digital Caviar Green D10EADS 1TB,
- satsk
- Nováček
tiez sa Vam stane, ze po vypnuti TV a naslednom zapnuti na HDMI nie je ziaden signal, a je nutne rebootnut cely AzBox? .... v.1.1
AzBox Premium RSI E2 0.1.1 .:. DreamBox 800SE Ferrari SSL82F OpenBlackHole (from 28.2E to 30W)
-
- Nováček
No ved prave,že ma to nebavilo stále rebootovať...preto pri tom nastavení na 24Hz už nebol problém,preto návrat na spaze...toď môj posteh...vyskúšaj prosím ťa a daj vedieť,aby som tu nebol za smiešneho

satsk píše:tiez sa Vam stane, ze po vypnuti TV a naslednom zapnuti na HDMI nie je ziaden signal, a je nutne rebootnut cely AzBox? .... v.1.1
AZ Box Premium HD E2-Open RSI 3.0(cccam 2.3.0)+2xSG2100,Illusion M5, Sky link,T&T a celá Európa:-), LG 50PK350&Samsung LE32R71B
-
- Nováček
toto vyzera na obycajny problem s kodovanim (encoding). ja bohuzial zatial nemam e2 a trapim sa stale s orig. fw takze to nemozem odskusat. Neviem v akom kodovani to ten prehravac ocakava, pripadne ci sa to neda nejako nastavit, ale tam by som hladal ako prve. Ak tam tato moznost nie je skuste zmenit kodovanie suboru napr. na osembitovy codepage 1250 pripadne na UTF-8. nastrojov na to je plno. tu som nasiel jeden online. http://www.motobit.com/util/charset-cod ... ersion.aspboben píše:tie š,č,ť,ž,ý,ä,ú,ň,ď a pod. nahraď (cez "nahradiť všetko") v textovom editore na s,c,t,z,y,a,u,n,d a pod. keď som to potreboval riešiť, tak som použil notepad++. Titulky sú bez diakritiky, ale čitateľné.
- gorick
- Mazák
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Zmena kodovania titulkov tu nepomoze. Je to problem v tejto verzii.
Nastavenie hdmi na 50 hz viedlo u mna takmer vzdy k nedetekovaniu signalu. Vyskusal som teda fintu s 24 hz a... fakt to slo pocas dna ok, az kym som sa rano nezobil a na tv si precital "ziadny signal".
A este k nahravkam...stalo sa mi, ze po zmene skinu alebo po celkovom restarte mi isla prehrat 1 nahravka, ale po nej sa to hned seklo.
Skoda, verzia 1.1 priniesla, okrem novych veci, aj dost vela bugov, ktore boli v podstate vyriesene. Taky maly krok spat. Hlavne je, ze na tom pracuju a v tejto faze si uz navrat na ofic. fw ani neviem predstavit resp. som nanho uz pomaly zabudol...
:)
Nastavenie hdmi na 50 hz viedlo u mna takmer vzdy k nedetekovaniu signalu. Vyskusal som teda fintu s 24 hz a... fakt to slo pocas dna ok, az kym som sa rano nezobil a na tv si precital "ziadny signal".
A este k nahravkam...stalo sa mi, ze po zmene skinu alebo po celkovom restarte mi isla prehrat 1 nahravka, ale po nej sa to hned seklo.
Skoda, verzia 1.1 priniesla, okrem novych veci, aj dost vela bugov, ktore boli v podstate vyriesene. Taky maly krok spat. Hlavne je, ze na tom pracuju a v tejto faze si uz navrat na ofic. fw ani neviem predstavit resp. som nanho uz pomaly zabudol...

DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500
- satsk
- Nováček
pocujte ak je cccam plugin spravne nainstalovany a funkcny, nemalo by ho vidiet v Camd Manager ako Active? ... ja ho totizto neako nevidim, i ked mi cccam funguje... tak ci nahodou nie je blbo nainstalovany
cccam 2.2.1
RTi v1.1
cccam 2.2.1
RTi v1.1
AzBox Premium RSI E2 0.1.1 .:. DreamBox 800SE Ferrari SSL82F OpenBlackHole (from 28.2E to 30W)
- Stevo102
- Mírně pokročilý
Aj u mňa je to tak, je to v poriadku, a ak funguje nieje čo riešiť...
AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0