Sekání obrazu Skylink

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Sekání obrazu Skylink

Příspěvek od visper »

S modulem to půjde taky, ale přece to nevzdáš když je to tak jednoduché. Každý newcs nefunguje se čtečkou, musí to být verze full. Mgcamd fungují všechny. Zapnout a vypnout zápisy je otázka několika sekund (přehodit dva soubory přes ftp).

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Sekání obrazu Skylink

Příspěvek od VTronik »

ccccdddd píše:ahojte,potřebuji opět poradit,donedavna jsem použival newcs+mgcamd a vše ok, potom jsem si dokoupil všechny multibaličky a některé programy se nerozjely,takže jsem přehral FW na verzi 4890,nahral multicas a provedl reutarizaci karty všechny programy se rozjely ale opět přetrvaval problem občasneho zaseknuti,nebo hlašky kodovano,takže jsem zapnul newcs+mgcamd (multicas jsem samozřejmě deaktivoval) a zadné kodované programy mi nejedou....všechny pluginy stahovany z azboxworld.com........tak jsem se chtěl zeptat jestli kdybych si koupil modul třeba EUROCAM jestli by karta fungovala OK?
A provedl jsi reboot po vypnuti MultiCasu a zapnuti kombinace NewCS+MgCamd? Pokud ne, tak to zkus. Pokud ti to šlo s MultiCasem, tak zápisy na kartě jsou. Není tedy důvod, aby to nešlo i s NewCS.

AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“