robinek píše:Na DO mas cervene tlacitko SUB-TFishburn píše:tlačítko CHECK Nelze použít....Ale používam poslední keymaps.xml od (robinek)
Ano to chápu ,,ale také nelze použít

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
robinek píše:Na DO mas cervene tlacitko SUB-TFishburn píše:tlačítko CHECK Nelze použít....Ale používam poslední keymaps.xml od (robinek)
Aha ty myslis u TV ? V tom pripade je to zlute tlacitko LANG ktere otevre vyber zvukove stopy a pak zmackni zelene TEXT a zmeni se to na titulky.Fishburn píše:robinek píše:Na DO mas cervene tlacitko SUB-TFishburn píše:tlačítko CHECK Nelze použít....Ale používam poslední keymaps.xml od (robinek)
Ano to chápu ,,ale také nelze použítnevím kde je chyba
![]()
To jsme na tom všichni stejně. Nejdříve mi nešel ani zvuk, pouze box zamrzl. Nyní hraje rádio bez možnosti ovládání, na obrazovce zůstane poslední obraz, nejde se připojit ani pomocí ftp, ping funguje. Pomůže mi pouze restart vypínačem vzadu.gorick píše:Mam otazku. Funguje vam v RC4 korektne radio mod? V mojom pripade prepnutie radio kanalu sposobi automaticky zamrznutie a musim restartovat. Pouzivam likra setting...
mluvis mi z duse, Media Player mi taky prije nejakej strasne divnejcrymo99 píše:tak som dnes rozchodil konecne oscam na tej enigme2. Som v celku spokojny s rychlostou prepinania, ale s media playerom som moc spokojny neni.
titulky jdou pustit, soubor se musi jmenovat stejne a titulky MUSI byt v UTF8, jinak se vubec nenabidnou k zobrazenicrymo99 píše: Daju sa spustit k filmu externe titulky? Inac dost mi ten box tuhol ked som tam mal pustene 1080p veci a snazil som sa k tomu pustit tie titulky... popripade nejak inak sa to neda riesit nejakym pluginom?
Toto iste to robilo aj mne - a na USB HDD som ziadny patch.bin nemal.crymo99 píše:patch bin som tam nemal ani nemam, to je externy hdd s filmami
Mohl by někdo poradit, jak nakonfigurovat oscam + cccam aby fungovali současně? Při zapnutí cccam mi oscam přestane číst kartu.Fishburn píše:Moje postřehy
+Firmware e2 RC4 OK! stabilní nepadá zelená obrazovka zatím ani jednou![]()
+ oscam Cslink Ok!!!!! stabilní![]()
+ cccam Ok!![]()
+ EPG OK!![]()
+ HD našlo i na 0,8w![]()
+ přepínaní SD +- 1sec, průměrně 3-4 sec.paráda !!![]()
- Sem tam nenaběhne zvuk (stačí přepnout na jiný)
- Ovládní DO neodpovídá Do z azboxu
Spokojenost![]()
![]()