Dělám to tak, ale když se znovu podívám do key editor, tak tam zase jsou.petans píše:Ty stare klice vymazes zlutym tlacitkem a pak stisknes Menu.
Funkční FW pro HD BOX 9200 s kartou Skylink
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
Re: Funkční FW pro HD BOX 9200 s kartou Skylink
- petans
- Nováček
Na 6 ks Octagon 1018 to v tehle konfiguraci funguje, nemyslim si ze by to melo byt na hdboxech jinak. Timeshift je povypinany a nahravky z casovace ze StandBy. Co se jeste tyka nahravani tak jestli nahravam 2 kodovane programy z ruznych TP, tak se musim pohybovat v ramci tech TP, tak je to napr. i u Vantage a zrejme i jinych dvoutunerovych prijimacu.
To mazani klicu funguje, po restartu tam vymazany klic neni.
OCTAGON SF 1018 HD 500GB / OCTAGON SF 1008 HD
fw 1.09.94-A, E2 PKT HAARP v3a
-
- Nováček
Když dám teď nahrávat ručně dva programy ze dvou TP, tak jsou nahrávky nekódované a samozřejmě se mně zmenší rozsah programů, které mohu sledovat. Jsou šedé a nelze na ně najet a přepnout. Proč to nejede z časovače ani ze standby a ni v online režimu?petans píše:Na 6 ks Octagon 1018 to v tehle konfiguraci funguje, nemyslim si ze by to melo byt na hdboxech jinak. Timeshift je povypinany a nahravky z casovace ze StandBy. Co se jeste tyka nahravani tak jestli nahravam 2 kodovane programy z ruznych TP, tak se musim pohybovat v ramci tech TP, tak je to napr. i u Vantage a zrejme i jinych dvoutunerovych prijimacu.
Když píšu, že key nejde vymazat, tak nejde. Menu, PlugIn, Mcas, OK, key editor, OK, mačkat info na CryptoWorks, Yellow, menu, exit, exit, restart boxu. Když vběhnu znovu do key editor, tak tam zase jsou.
Nemám důvod Ti nevěřit, že to na octagonech jede. Mně to ale dělá to, co popisuji. Já osobně používám xcam a jede mně to relativně bez problémů. Nahrávam sporadicky a když, tak ručně. Potřebuji to rozchodit kámošovi. Vždyť to je základní funcionalita HD-BOXU dva tunery, jedno nahrávání a dívat se na co chci, nebo dvě nahrávky a omezený výběr online sledování. Time shift mám samozřejmě vypnutý. Ten, kdo nenahrává, tak má minimum problémů. Klidně se s Tebou spojím, ať mně předvedeš bezproblémový chod HD-Boxu. Já ztrácím už naději. Laboruji od r.2009, ale nenašel jsem stabilní FW a plugin.
-
- Nováček
To nemá cenu nad tím diskutovat, mám to dobře. Já Ti plně rozumím, ale kámošove manželce to nevysvětlíš, aby před vypnutím boxu najela na jeden z TP, který bude zítra nahrávat.petans píše:Zkontroluj jestli mas nasravene Vsechny tunery a zkus to same jen mezi dvema TP, nepohybovat se na tretim... ve starsich firmwarech kdy se nejak spatne volili tunery se stavalo ze pokud jsi byl na jednom TP a nacasoval jsi nahravku z druheho TP tak to taky nejak blbnulo.
Oni si přečetli na www.hd-box.cz že to funguje.
Proto jsem založil tohle vlákno, ať společně najdeme plně funkční FW+plugin pro uživatele s kartami. Mně se to od roku 2009 nepovedlo a proto prosím o spolupráci. Volal jsem dovozci a on také neví. Nechci nikoho osočovat ani obviňovat, ale takhle to dál nejde. Vždyť hledáme funkční FW pro lidi co si oficiálně platí za služby. Žádné sdílení atp.
HD-BOX FS-9100 , 9200 , 9300 PVR - Nová éra v PVR záznamu
Digitální satelitní příjímač
ve vysokém rozlišení HDTV 1080i Full HD
Ideální pro Vaší TV PLAZMU -LED - OLED- LCD
H.264/MPEG4 - HD/SD , DVB-S2 Twin Tuner
Time Machine -Stroj času ?
HDBOX umožnuje dokonalý posun v čase díky jedinečnému TIMESHIFT-u .
Umožňuje až 2 hodiny průběžne ukládat obraz na připojený externí HDD ,
kdykoliv přijdete můžete se posunout dvě hodiny zpět a nic Vám neunikne !
TWIN TUNER (9200 , 9300)- s připojeným TWIN LNB konvertorem nahráváte bez omezení
dva programy současně a třetí sledujete !
Nebo nahráváte dva TV kanály a přitom sledujete film ze záznamu !
Timeshift a záznam na externí HDD USB 2.0 nebo e-SATA HDD (9200)
České a Slovenské OSD MENU , EPG , TXT PIP , PAP
Podpora přehrávání Xvid (DiVX) , MP3 , JPG , TS
Digitální obraz a zvuk beze ztráty přes HDMI , Komponent Out , Optical Out
ETHERNET LAN port RJ45 , Linux embeded . Možnost přímé aktualizace z Internetu
2 x CA , 2 x CI , 2x USB 2.0 , e-SATA , RJ-45 (9200 , 9300)
RS 232 pro aktualizaci s/w
Spotřeba 1 Watt ve STAND-BY
Společnost Sapro se spolupodílí na tvorbě a přizpůsobení softvéru pro český a slovenský trh !!! *
-
- Nováček
To nemá cenu nad tím diskutovat, mám to dobře. Já Ti plně rozumím, ale kámošove manželce to nevysvětlíš, aby před vypnutím boxu najela na jeden z TP, který bude zítra nahrávat.petans píše:Zkontroluj jestli mas nasravene Vsechny tunery a zkus to same jen mezi dvema TP, nepohybovat se na tretim... ve starsich firmwarech kdy se nejak spatne volili tunery se stavalo ze pokud jsi byl na jednom TP a nacasoval jsi nahravku z druheho TP tak to taky nejak blbnulo.
Oni si přečetli na http://www.hd-box.cz že to funguje.
Proto jsem založil tohle vlákno, ať společně najdeme plně funkční FW+plugin pro uživatele s kartami. Mně se to od roku 2009 nepovedlo a proto prosím o spolupráci. Volal jsem dovozci a on také neví. Nechci nikoho osočovat ani obviňovat, ale takhle to dál nejde. Vždyť hledáme funkční FW pro lidi co si oficiálně platí za služby. Žádné sdílení atp.
HD-BOX FS-9100 , 9200 , 9300 PVR - Nová éra v PVR záznamu
Digitální satelitní příjímač
ve vysokém rozlišení HDTV 1080i Full HD
Ideální pro Vaší TV PLAZMU -LED - OLED- LCD
H.264/MPEG4 - HD/SD , DVB-S2 Twin Tuner
Time Machine -Stroj času ?
HDBOX umožnuje dokonalý posun v čase díky jedinečnému TIMESHIFT-u .
Umožňuje až 2 hodiny průběžne ukládat obraz na připojený externí HDD ,
kdykoliv přijdete můžete se posunout dvě hodiny zpět a nic Vám neunikne !
TWIN TUNER (9200 , 9300)- s připojeným TWIN LNB konvertorem nahráváte bez omezení
dva programy současně a třetí sledujete !
Nebo nahráváte dva TV kanály a přitom sledujete film ze záznamu !
Timeshift a záznam na externí HDD USB 2.0 nebo e-SATA HDD (9200)
České a Slovenské OSD MENU , EPG , TXT PIP , PAP
Podpora přehrávání Xvid (DiVX) , MP3 , JPG , TS
Digitální obraz a zvuk beze ztráty přes HDMI , Komponent Out , Optical Out
ETHERNET LAN port RJ45 , Linux embeded . Možnost přímé aktualizace z Internetu
2 x CA , 2 x CI , 2x USB 2.0 , e-SATA , RJ-45 (9200 , 9300)
RS 232 pro aktualizaci s/w
Spotřeba 1 Watt ve STAND-BY
Společnost Sapro se spolupodílí na tvorbě a přizpůsobení softvéru pro český a slovenský trh !!! *
- petans
- Nováček
Chapu co pises, ale je potreba si uvedomit, ze nikde v popisu neni, ze bys mohl s jednou kartou nahravat dva libovolne kodovane programy a treti kodovany jeste sledovat.
S tim mazanim klice nevim, na te 1018 co tady mam to jde, take je na ni stejna konfigurace + navic xcam ze stejneho data.
S tim mazanim klice nevim, na te 1018 co tady mam to jde, take je na ni stejna konfigurace + navic xcam ze stejneho data.
- tulino
- Pokročilý
stavim sa maju zapnuty TIMESHIFT=digitv píše:To nemá cenu nad tím diskutovat, mám to dobře. Já Ti plně rozumím, ale kámošove manželce to nevysvětlíš, aby před vypnutím boxu najela na jeden z TP, který bude zítra nahrávat.
1. nahrava program na ktorom sa box zapne - pozera sa,
2. zacne 2. nahravku z 2. programu,
3. pri pokuse o 3. nahravku 3. programu vytuhne resp "nahra" zakodovany program
Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
-
- Nováček
Jednou z věcí které mají na to vliv je taky teplota uvnitř přístroje , pokud je přijímač v místě kde je špatné větrání
tak zblbne podstatně rychleji než . Zkoušeno s malým větráčkem .
tak zblbne podstatně rychleji než . Zkoušeno s malým větráčkem .
- tulino
- Pokročilý
tesim sa, ze sa zapaja aj predajca, ale ja mam napriklad nad zdrojom externy vetrak, ktory vytahuje teplo, ale aj mne box docasme "mrzne", je to sw problem
Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
-
- Nováček
TIMESHIFT je vypnutý, tím to není. Mám podezření na MCAS. Když mně minule box nahrál jednu ze dvou nahrávek kódovaně, musel jsem ho restartovat, protože odkodovával jen některé programy.tulino píše:digitv píše: stavim sa maju zapnuty TIMESHIFT=
1. nahrava program na ktorom sa box zapne - pozera sa,
2. zacne 2. nahravku z 2. programu,
3. pri pokuse o 3. nahravku 3. programu vytuhne resp "nahra" zakodovany program
- petans
- Nováček
Opet jsem tedy vyzkousel nahravani na kuse co tu mam, nacasovana udalost z Markiza HD a Nova HD, programy se prekryvaly, prijimac jsem pred vypnutim do Standby nechal prepnuty na Markiza HD, tedy na programu, ktery se mel spustit jako prvni. Obe nahravky jsou v poradku.
Pouzity jen MCAS a jedna karta ICE.
Pouzity jen MCAS a jedna karta ICE.
-
- Nováček
Nechal jsem celé odpoledne zapnutý box na ČT4 a když jsem potom přepnul na jiný kanál, tak všechny kromě ČT4 byly zakódovány. Jdu měnit MCAS, protože už je divné, že nemohu smazat key.
-
- Nováček
Můžete mi víc vysvětlit jak smažu pomocí FTP vše ve složce VAR, když nemám HD BOX připojený k síti? Když udělám dle návodu jen mažu pomocí pluginu naformátovat data, tak se stále seká. Nechal jsem se napálit reklamou dovozce-výrobce. Ještě nebyl týden aby se to neseklo. Nefunguje to ani když tam dám originální FW bez emu. Dovozce nikde na svých stránkách nepíše, že spotřebitel musí být i počítačový odborník. Proto ještě jednou nabízím HD BOX 9200 v záruce nebo asi budu reklamovat u prodejce. Dnes už po roce nevěřím tomu, že to může stabilně fungovat měsíce.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Jednoducho viewtopic.php?f=172&t=7242
Ohľadom Tvojich pocitov sa obráť na toho kto Ti prijímač predal - nie na fórum ktoré by Ti mohlo pômocť, ak by si sa trochu viac zaujímal o to do čoho si investoval prachy - z ktorých mimochodom - toto fórum nevidelo ani korunu :)
Ohľadom Tvojich pocitov sa obráť na toho kto Ti prijímač predal - nie na fórum ktoré by Ti mohlo pômocť, ak by si sa trochu viac zaujímal o to do čoho si investoval prachy - z ktorých mimochodom - toto fórum nevidelo ani korunu :)

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Máš pravdu, toto forum nepomůže laikovi, protože stabilní FW asi ani neexistuje. Všechny rady co jsem se dočetl jsou ve výsledku stejné. Zamrzá a zamrzá. To že má člověk po roce nějaké pocity je už opravdu vedlejší ale není se co divit. Nekupoval jsem si přijímač abych si s ním hrál a zkoušel. Pouze jsem chtěl co prodejce inzeroval. To bohužel nefunguje. A jak si pročítám toto forum nejsem v tom sám, včetně Vás odborníků a proto neustále hledáte FW, který vám bude konečně 100% fungovat. Ale vždy je to jen na pár dní nebo dokonce hodin než se to opět kousne. Máš pravdu měl jsem si toto forum přečíst dříve než jsem přístroj koupil. Ale myslím si, že s tvým přístupem bych se stejně nedozvěděl jak je to s ním ve skutečnosti. Jen by jsi mne odpálkoval abych více četl, tak jak to často laikům děláš. Chápu to, nemáš z toho ani korunu, tak proč by jsi poradil těm, co nejsou v tomto oboru na tom jako ty.dempsey píše:Jednoducho viewtopic.php?f=172&t=7242