newcs ice

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 192 poděkování

Re: newcs ice

Příspěvek od 005jon »

newcs+mgcamd
Mgcamd musíš mat nastavene ignore.list , priority.list

romko1
Nováček
Nováček

Příspěvek od romko1 »

Lanmarcin píše:Pritom ked prepnem na multicas hned to ide.Na multicaste mi chodia aj zapisy, aked nepridu dam na stranke skylinku reautorizaciu ice karty a hned do 5 min su tam ale tuto nic neche ist.
Prosim Ta aku verziu Multicasu pouzivas? Vdaka

AzBOX HD Premium Fw: 0.9.5308 + WD10EADS + CAM modul SMIT Irdeto, OpenBox X810,FW:5,24, 85Al, zobrazovatko: Samsung LE40A656
romko1
Nováček
Nováček

Příspěvek od romko1 »

Lanmarcin píše:Skusil som tento novy newcs(instalacia z usb od 005jona) ae vobec neche ist.Pritom ked prepnem na multicas hned to ide.Na multicaste mi chodia aj zapisy, aked nepridu dam na stranke skylinku reautorizaciu ice karty a hned do 5 min su tam ale tuto nic neche ist.Viete mi niekdo poradit ako mam postupovat, chcem to rozchodit kvoli zdielaniu(skystar2 v pc).
No ja som skusal najnovsi Multicas (instalacia z azboxword.com) a potom reautorizacia Irdeto (ICE) karty na stranke Skylinku a spustil som STV1 a nic... :51: stale tma...
To Lanmarcin aky mas nainstalovany Multicas?
Edit: Zo stranky http://islaremota.com/aza som stiahol a nainstaloval Multicas 1.67 nejaku verziu z roku 2009/09 aktivoval a na stranke www.skylink.sk stlacil tlacidlo reautorizacia Irdeto (ICE) karty a do cca. 5 minut nabehol obraz :87: takze stary Multicas to isti a pusti aj kontrolne zapisy cca. 1x do mesiaca.

AzBOX HD Premium Fw: 0.9.5308 + WD10EADS + CAM modul SMIT Irdeto, OpenBox X810,FW:5,24, 85Al, zobrazovatko: Samsung LE40A656
Lanmarcin
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lanmarcin »

romko1 prepac ze som neodpísal nemal som niak času, ja mam multicas 1.00(mozem hodit zalohu sem na forum) na nom vsetko ide len neprídu zápisy tka dám reautoriazaciu a za 5 min to uz slape(teda nieco take ako u teba), Najnovsi multicast co vysiel tento tyzden je ze vraj priamo na tieto nove karty(budem musieť odskúšať :smile: ), takze uvidime.

mkris
Nováček
Nováček

Příspěvek od mkris »

Nainštaloval som "newcs_ice", povolil zápisy v "newcs.xml" a "mg_cfg", upravil "priority.list" a "ignore.list", vložil novu ICE kartu, reštartoval pluginy a prepol na CT2.
Po cca. 2-3 minútach mi začalo všetko chodiť.
Zakázal som v konfiguračných súboroch zápisy (pre potreby nahrávania) a reštartoval pluginy.
Na dalšich 2 AZboxoch som musel tiež upraviť "priority.list" a "ignore.list" a po reštarte pluginov všetko chodí.

Keď však chcem vypísať zápisy cez "http://IP:boxu:1001" položka "sub" tak žiadne zápisy nevypíše.
(Pri karte 0D03 ich bez problémov vypisoval).

Kde je zrada?

AZBox Elite HD + IPBox 200S / Toroidal 90 (1W+13E+19,2E+23.5E) / Multiswitch EMP 17/12 / LG 50PK550
frcko73 Slovakia
Mazák
Mazák

Příspěvek od frcko73 »

s najnovsim Multicasom ICE karta ide.....odskusane.

Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
mkris
Nováček
Nováček

Příspěvek od mkris »

...

Mne to s newcs + mgcamd funguje, len cez web-interface pre newcs nevidím zápisy a chcem vedieť, či to tak je správne, či má túto skúsenosť i niekto iný (je to chyba v tejto verzii newcs, alebo nie?)
... a neviem čo mám čakať po 20 dňoch ...

AZBox Elite HD + IPBox 200S / Toroidal 90 (1W+13E+19,2E+23.5E) / Multiswitch EMP 17/12 / LG 50PK550
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

mkris píše:...

Mne to s newcs + mgcamd funguje, len cez web-interface pre newcs nevidím zápisy a chcem vedieť, či to tak je správne, či má túto skúsenosť i niekto iný (je to chyba v tejto verzii newcs, alebo nie?)
... a neviem čo mám čakať po 20 dňoch ...
Je to tak správně, newcs nedokáže přečíst zápisy z ICE karty a nevím jestli to vůbec nějaký program umí.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
mkris
Nováček
Nováček

Příspěvek od mkris »

VĎAKA. To som chcel vedieť (mať istotu v tom, čo som tušil - sledovať si tie svoje dni v kalendári).

mkris
Nováček
Nováček

Příspěvek od mkris »

mkris píše:Nainštaloval som "newcs_ice", povolil zápisy v "newcs.xml" a "mg_cfg", upravil "priority.list" a "ignore.list", vložil novu ICE kartu, reštartoval pluginy a prepol na CT2.
Po cca. 2-3 minútach mi začalo všetko chodiť.
Zakázal som v konfiguračných súboroch zápisy (pre potreby nahrávania) a reštartoval pluginy.
Na dalšich 2 AZboxoch som musel tiež upraviť "priority.list" a "ignore.list" a po reštarte pluginov všetko chodí.

Keď však chcem vypísať zápisy cez "http://IP:boxu:1001" položka "sub" tak žiadne zápisy nevypíše.
(Pri karte 0D03 ich bez problémov vypisoval).

Kde je zrada?
Tak ako píšem to zafungovalo pri prvom použití karty.

Po 20 dňoch všetko "scrambled".
Zaregistroval som kartu, povolil zápisy, tak ako pri prvom spustení a nič - zápisy neprechádzajú (viackrát i reautorizácia cez web).
Skúsil som i namiesto kombinácie "newcs_ice+mgcamd" spustiť najnovší "Multicas", ale zápisy neprechádzajú.

V čom môže byť problém ?

mkris
Nováček
Nováček

Příspěvek od mkris »

Tak sa mi to konečne rozbehlo. Pomohlo vložiť to do CAM modulu Cryptoworks (Eurocam).

Postup pre tých, ktorý by sa stretli s týmto problémom a nemali istotu či správne postupujú.

1. v boxe odstaviť všetky EMU pluginy
2. vložiť CAM modul do horného CI slotu
3. vložiť kartu ICE
4. cez Skylink web dať "reautorizáciu karty IRDETO(ICE)"
.... do 3 minút zápisy prebehnú.

Pozn.: stále si však neviem vysvetliť, prečo to nechcelo zafungovať cez newcs_ice alebo Multicas (testované posledné 3 verzie).

jeykey1
Nováček
Nováček

Příspěvek od jeykey1 »

mkris píše:Tak sa mi to konečne rozbehlo. Pomohlo vložiť to do CAM modulu Cryptoworks (Eurocam).

Postup pre tých, ktorý by sa stretli s týmto problémom a nemali istotu či správne postupujú.

1. v boxe odstaviť všetky EMU pluginy
2. vložiť CAM modul do horného CI slotu
3. vložiť kartu ICE
4. cez Skylink web dať "reautorizáciu karty IRDETO(ICE)"
.... do 3 minút zápisy prebehnú.

Pozn.: stále si však neviem vysvetliť, prečo to nechcelo zafungovať cez newcs_ice alebo Multicas (testované posledné 3 verzie).
Asi půl roku jsem se pokoušel rozběhnout ICE pře MultiCAS a ostatní pluginy, přečetl desítky návodů ale bohužel neúspěšně. Musel bych každouch chvilku dávat kartu do jiného přijímače kvůli reautorizaci. Nakonec jsem koupil modul SMITH Irdeto a mám pokoj.

j3nda
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od j3nda »

odesla mi CW karta a dostal jsem tohle ICE svinstvo nahradou

vytvoril jsem usb zalohu pluginu, ktera mi s Ice kartou chodi: http://www.ulozto.cz/7930313/plugins-bak

a tady jsem nasel sikovny popis jak funguje ICE karta, takze jestli jsem to spravne pochopil, nabidka by mela jit pomoci blockeru prodlouzit vzdy o mesic a nemelo by dochazet k situaci, ze jde jen cast nabidky a zbytek je jiz propadly:

1. zápisy na ICE kartě (vyčítáno pomocí CW přijímače & CW Readeru) -

a) v předregistračním období se na kartě datum zápisu zkracuje vždy o 1 den, tedy po prvním vložení karty se zapíše datum od, do (např. 10.9.2010 - 29.9.2010), které odpovídá 20 dnům, koncové datum je stejné, denně se přepisuje počáteční datum aktuálního dne (třeba 15. 9 je zapsáno 15.9.2010 - 29.9.2010).

b) pozor, koncový datum v předreg. období informuje o dni, kdy již karta nepůjde, v ten den nejsou na kartě již žádné zápisy a je nutná registrace, proto doporučuju registrovat 2 dny před tímto koncovým datem (v našem horním příkladě 27.9.2010).

c) po registraci se denně pro aktivní nabídku zapisují do karty data s jedno měsíční platností. Např. 30.9. vypadá oprávnění takto 30.9.2010 - 30.10.2010, druhý den už karta načte oprávnění, která vypadají následovně - 1.10.2010 - 1.11.2010 a tak to jde každý den, kdy se karta využívá.
Pokud tedy kartu nebudu měsíc a víc používat, musím po zapnutí počkat na načtení nových dat, protože v kartě budou neplatné zápisy. Je tedy důležité, aby dekodér s kartou dobře spolupracoval. Po registraci karty již zápisy s novými oprávněními nabíhají rychle a bez problémů.

PS: u CW karet byly zápisy pro neplacenou nabídku (ČT ....) s roční platností.

2. Formát zápisů na ICE kartě po registraci (to co vyčte třeba CW Reader) -

zápisy jsou pojmenovány product a dělí se na placenou (07Dx) a neplacenou (03Ex) nabídku, kde x je dané, viz níže. Vypíšu zde ty, které pravděpodobně vím co jsou -

Product 03E9 - ČT1, 2, 4, ČT HD, Prima, Prima Cool, Barrandov
Product 03EA - Nova, Nova Cinema, Nova HD
Product 03EB - STV1, 2, 3
Product 03EC - Markiza, TV Doma
Product 03ED - Joj, Joj Plus

Product 1771 - pravděpodobně History
Product 07D1 - pravděpodobně Retro TV, MTV, Discovery, 3x Viasat, 2x NGC, F&H, všechny dětské
Product 07D2 - nevím, pravděpodobně erotika
Product 07D3 - nevím
Product 07D4 - CS Film
Product 07D5 - HBO SD
Product 07D8 - asi Cinemax

AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
tato
Nováček
Nováček

Příspěvek od tato »

U mňa to s fungovaním a zápismi na ICE kartu bolo trochu inak. Po aktivácii cez multicas a následnom zakázaní multicasu a povolení newcs a mgcamd (so zakázanými zápismi) mi karta bez registrácie išla možno päť-šesť týždňov. To znamená, že odpočítavanie a skracovanie o jeden deň do 20-tich dní tam určite nefungovalo. Bohužiaľ keďže zápisy na ICE karte sa cez newcs nedajú prečítať - neviem presne ako to prebiehalo.

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“