Nejde rozject azbox

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde rozject azbox

Příspěvek od monkus »

s tymto inak ja superim kazdy fw. aj ked fat32 naformatovany usb kluc, niekedy z neho loadnut firmware ide, niekedy nie. mam zo 10 klucov, takze skusam, kym sa nieco nechyti. naozaj netusim, preco je to tak.

tip: ak sa upgraduje fw, pred formatom app. area treba skusit upgradovat (najprv chcekne usb kluc, potom verziu fw), potom sa to da zrusit, a sformatovat. par krat sa mi stalo, ze som sformatoval, a za boha som tam nevedel nahrat novy fw .... a nervozna rodina ....

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
smama
Nováček
Nováček

Příspěvek od smama »

S timhle fw jsem udělal pokrok nastartuje všechno se načte ale tlačítka stále nereagujou.

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

tlacitka nemusia reagovat, ak ma Premium a na DO zvoleny rezim TV. staci zvolit STB a pojde ovladat STB prijimac- azbox.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
petr67
Nováček
Nováček

Příspěvek od petr67 »

Zdravím všechny
mám stejný problém s AZBOXEM Elite HD jako tady popisoval "smama". Při instalaci zálohy pluginu od dempsey, po restartu mi už azbox nenajel. Při zapnutí mi na displeji svíti BOOTING a nic se neděje. Vyzkoušel jsem vše co tady na fóru doporučujete udělat. Zkoušel jsem různe flashdisky, firmware (0.9.1086, 0.9.3105, 0.9.4923). Vždy jsem měl na flashdisku soubor patch.bin. Flashdisk jen problikne, ale azbox firmware nenačte. Je nějaký způsob jak azbox rozjed? Máte nějaký nápad? Servis nechávam až jako poslední řešení - nevíte kdo v Ostravě, anebo v FM dělá servis?

díky

stora
Nováček
Nováček

Příspěvek od stora »

Servis dělá Sapro Třinec.

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“