inak došiel som do štadia že mam na usbčku OFW ale ma dajaku chybu Piše toto: "Last updating is fail (error=1) Please, select udate method
a piše možnosti updatu
Ako ďalej
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

JohnCenaWWE píše:xino píše:No tak toto mi vobec nepomohlo
no napr tento navod:Napr tento navod je tam zopar nejasnostitommix píše:Urobil som návod na inštaláciu Originál FW na USB :
USB kťúč naformátovať na FAT32
Stiahneme si súbory 'vmlinux' a 'patch.alt' (http://azupd.ath.cx/fw/index.html ) ??? kde ich dam na ten usbkluč či kde ???ano na to usb
V AZBOXE spustíme E2 ??? Čo mam zapnuť normalne box sledovanie telky či čo ??? reboot a drz VOL+ aby sa ti nahodila IP na VFD
Zasunieme USB kľúč ??? kde do azboxu do zadneho usb ???to je jedno ja davam dopredu
Spustíme Azup 2.0.4 ( v mojom prípade ) označíme „USB“ a odznačíme „Copy Kernel“ a zadáme IP adresu AZBOXU das azup 2.2.7!!!!!!!!!!!!
Spustíme 'Install Official FW'
Prijímač rebootuje .... rescue mode... a IP adresa K TOMUTOTU
Znova stlačíme 'Install Official FW' SA JA NEDOSTANEM ALE SKOČIM ROVNO
Vyberieme 'vmlinux' SEM
Vyberieme 'patch.alt´ a čakáme pokiaľ sa firmware nenainštaluje.
Po správnej inštalácii nám naskočí tabulka 'FW installed succesfully' a dáme OK.
Potom čakáme až sa AZBOX rebootuje
VFD nám hlási :
* USB CHECK
* RESCUE MODE?
* CHECKING
* SLEEP 15 S
* CHECKING
* USB S
* LOADING..
* LOADING...
A je to !!!

Vieš že aj mňa už toto napadlo že v tom je pes zakopany idem to skusiť lebo osobne mi to nedava zmyselgorick píše:A nemaju sa tie 2 subory instalovat z PC? Na USB sa podla mna nekopiruju, iba nan instaluju