neustale problemy s nacitavanim zapisov.

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: neustale problemy s nacitavanim zapisov.

Příspěvek od solide »

michaldrak píše:ja mam tiez problem so zapismi. telku pustim raz za tyzden a minimalne 2-3 krat do mesiaca musim dat refresh vtedy to nabehne do minuty. Skusal som nechat dreamsky 2 dni zapnuty a zapisy neprisli, ale ked som dal refresh do minuty fungoval. pouzivam posledny firmware, ale az tak mi to nevadi aspon nemusim davat kartu do ineho stb.
Viete čo je chlapi tragicke, že sme take "ovce", že sme spokojni s tým že sme za ten šmejd vyvalili tolko peňazi a funguje týmto spôsobom, t.j. podmienenčne :88:
Tiež podnikám a modlím sa keby mi Pán Boh nadelil len takýchto "koreňov" zákazníkov akí sme v prípade kupy NXP 256 HD my . Vymieňame si skúsenosti, vymieňame, stahujememe nové a nové FW v neutíchajúcej nádeji že už konečne ten šmejd bude fungovať na to, na čo bol primárne kúpený a opäť v novom FW nič podstatné nie je a ešte sa pritom niektorí smejeme, že sa aspoň nenudíme :55:

solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od solide »

po prehrati fw na 1.70 a vypnuti blockera som zaznamenal jediny a to opat negativny postreh. Uz na tom smejde, smejdovskom nefunguju ani hodiny a nie to ze by sa nacitali zapisy. Zaziadal som si o refresh, ktory mi poslali a nic. Tak som to opat preflashoval na fw 1.31 kde mi v noci svieti aspon spravny cas. Drahe hodinky , opat "tlieskam" :92: tym babrakom co takyto smejd vymysleli a pustili do predaja

Blacker91 Czech Republic
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od Blacker91 »

solide píše:po prehrati fw na 1.70 a vypnuti blockera som zaznamenal jediny a to opat negativny postreh. Uz na tom smejde, smejdovskom nefunguju ani hodiny a nie to ze by sa nacitali zapisy. Zaziadal som si o refresh, ktory mi poslali a nic. Tak som to opat preflashoval na fw 1.31 kde mi v noci svieti aspon spravny cas. Drahe hodinky , opat "tlieskam" :92: tym babrakom co takyto smejd vymysleli a pustili do predaja
Na 1.70 byly hodiny nejak posunute uz se to tu resilo ;-) ale ze by to chtelo poradny a pouzitelny fw je pravda bohuzel se vyplati jen cekat ;-)

Dreamsky 7500&7000
Dreamsky NXP 256
Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“