pripojenie NAS disku

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
garett
Nováček
Nováček

pripojenie NAS disku

Příspěvek od garett »

Vedel by mi niekto poradiť ako pripojiť NAS disk (disk pripojený priamo k routeru) k HDBOX 9105? Nikde som to tu nenašiel. Alebo mi poslite aspoň link na nejaku diskusiu, kde sa to rieši.
Vďaka.

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: pripojenie NAS disku

Příspěvek od grantec »

sak si zapni v Menu - pluginy - DLNA klient a sam ho najde ;)

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
garett
Nováček
Nováček

Příspěvek od garett »

ďakujem za odpoveď. Bude sa naň dať aj nahrávať? Dá sa to pripojiť aj cez menu/správu úložisk/sieťový disk, ako keď pripájam priečinok z PC? Ja by som ten disk chcel pripojiť, tak aby mi naň išlo nahravať prípadne timeshift. Je tu na fóre nato niekde postup? dik.

jkaval
Nováček
Nováček

Příspěvek od jkaval »

Já mám NAS vytvořený z routru (LINKSYS E4200).
Mám přes USB připojený 2-terový disk, formát NTSF.
Mám 2xHDBOXy, oba nakonfigurovaný na nahrávání do síťového disku.
Bez problémů mohu nahrávky přehrávat jak v HDBOXech, tak i na PC.
Jediné omezení nahrávky jde smazat jedině přes HDBOXy.
Lze mazat i přes http protokol HDBOXů.
Nevím jak bude fungovat nahrávání na NAS, který bude mít HDD naformátovaný na EXT2/3.

EDISION OS Mega (2xDVB-S2+ DVB-S2/T2/C HEVC), Toroidal T90 1W-19E-23E-28E, TV plasma Panasonic
garett
Nováček
Nováček

Příspěvek od garett »

Už mi to fachá. Vďaka grantec aj jkaval za ochotu pomôcť. Spustil som to cez menu príjmača / správcu úložiska/ sieťový disk. Už som mal v minulosti takto pripojený zdielaný priečinok v mojom desktop PC ako sieťový disk. Teraz ma pomýlilo to, že router zmenil cestu k priečinkom, ktoré boli v kmeňovom adresári. Ja som v príjmači zadával 192.168.X.X/Filmy a to mi nebralo, lebo cesta k priečinku Filmy bola routrom doplnená o názov partície disku volume1. Takže správne treba zadať 192.168.X.X/volume1/Filmy. Viem že je to možno banálna chyba, ale snáď tým aspoň pomôžem niekomu, kto bude podobný problém riešiť v budúcnosti. 192.168.X.X - toto je samozrejme IP môjho routra, snáď je jasné, že si každý musí zadať IP svojho routra.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 PVR“