F 192.168.11.111 (co znamená to pímeno??)
Pochopitelně tato adresa v programu AZUP v.2.7 nejde, hlásí špatnou adresu!!
Vše bylo splněno:
- reboot pomoci síťového spínače vzadu
- AZBOx HD Premium napojen na síť LAN síťovým kabelem
- Flash s patch.bin (=Kernel cca 6 MByte) zůstal zasunut v kenektoru AZBoxu
- V paměti DOM zůstal stále původní oficiální FW 5402
Ať dělám co dělám, tak pořád je tam ta mysteriozní adresa!! Zkoušel jsem ne jiném routeru (100% posílá IP adresy!!).
Tu blbou adresu to jakoby načte i při odpojené síťovém kabelu, vytažené paměti DOM i Flashky z konektoru USB 1, z čehož usuzuji,
že je ta prokletá adresa někde natvrdo zapsána a zřejmě v malé paměti, ve které uložen Kernel.
NEMÁ S TÍM NĚKDO JIŽ ZKUŠENOST, JAK Z TOHO BLUDNÉHO KRUHU VEN???
Ještě jsem zkoušel orig. DOM nahradit SD kartou pomoci redukce IDE/SD karta na kterou jsem se pokusil přetáhnout záloho tady z fóra :
OpenRSI.tib
Začalo najíždět na čtení Image, asi kolem 25 až 30 % to hodilo na displeji: =f ......co to znamená?
Asi neznám přesný postup přenosu zálohy *.tib na SD kartu tak, aby byly odpovídající oddíly (4) i formáty (ett2, ext 2 a Linux Swap ve správném pořadí (mám SD 4 GByte). Může někdo přesně popsat postup obnovení dat v programu True Image 2013?
Zkoušel jsem to dělat jedním vrzem tak, že jsem prostě v nabídce obnovení OpenRSI.tib ( v okně 4 odíly) postupně zaškrtl oddíly a následně jako cíl označil jednotku E:/ (SD karta naformátovaná na FAT32).
Budu vděčen za každou radu a pomoc, která mne z té pasti vytáhne.
ottosch