sky link-invalid smart card
Moderátor: By.Bob
- ShaMan
- V.I.P.
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Re: sky link-invalid smart card
A hlavně a naštěstí že mu nikdo nedoporučil volat na Skylink helplink ....
to už by nemusel být mezi námi živými , infarkt po třicítce není žádná zvláštnost ...
to už by nemusel být mezi námi živými , infarkt po třicítce není žádná zvláštnost ...
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
- Steiner
- Pokročilý
šak jak by aj mohol, keď nemá SL ready a stavím sa že ani zaplatený SP,
a to ho vlastne ušetrilo od infarktu
a to ho vlastne ušetrilo od infarktu

„Cross of Iron“
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To ja som kupil 2 parovane skylink vredy Topfield , poslal chlapcom na skumanie a o dva dni sa mi jeden vratil . Vadna citacka - automat zle prilepil odpor v napajacej vetve na doske citacky. A stretol som sa uz aj s povytiahnutym konektorom citacky na doske . 9105 ma sice fivany konektor tavnou hmotou, ale je dost mozne, ze nieje dobre zasunuty a tak fixnuty.
Ked este uvazime mozne problemy na strane usera ...
Ozaj je najlepsie zobrat plechovku k predajcovi nech na to kukne.
Ked este uvazime mozne problemy na strane usera ...
Ozaj je najlepsie zobrat plechovku k predajcovi nech na to kukne.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
myslim ze problem mezi d.o. a kreslem asi nebude..jedine co jsem s boxem udelal je ze jsem nahral fw2.10.67 ,vypnul ctecku a nainstaloval mcas.mozna ale neco delam spatne.
..prodejce mi rekl ze jsem byl upozornem ze box nema licencovanou ctecku.na reklamaci ho poslou, ale prej mi ho tam zabavi a napari 20 tis.pokuty, protoze je prehrany fw.
cela prodejna byla v pozvizeni ze si dovoluju reklamovat nelicencovanou ctecku.nakonec teda ,ze kdyz prehraju fw na 2,10,16 tak ho odeslou.
jaky fw je nahrany od vyrobce v boxu?
..prodejce mi rekl ze jsem byl upozornem ze box nema licencovanou ctecku.na reklamaci ho poslou, ale prej mi ho tam zabavi a napari 20 tis.pokuty, protoze je prehrany fw.
cela prodejna byla v pozvizeni ze si dovoluju reklamovat nelicencovanou ctecku.nakonec teda ,ze kdyz prehraju fw na 2,10,16 tak ho odeslou.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Reklamovať môžeš čokolvek a ak si nevieš pomôcť inak tak je to jediná možnosť ako sa dopracovať k funkčnému zariadeniu. Čo si o tom myslia v predajni Ťa vôbec nemusí zaujímať - dnes je bežná prax že sat-techniku predávajú ľudia ktorí nemajú páru čo to vlastne je.
Ak by Ti nechceli pomôcť obráť sa na ich dodávateľa a ak Ti nepomôže ani on, tak tu Ti už nepomôže nikto.
Ak by Ti nechceli pomôcť obráť sa na ich dodávateľa a ak Ti nepomôže ani on, tak tu Ti už nepomôže nikto.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
prosim ta a kto ti akoze da tu pokutu ? kde si to kupoval ? a ktoze ma taku moc,ze moze udelovat komukolvek pokuty ?szapzan píše:myslim ze problem mezi d.o. a kreslem asi nebude..jedine co jsem s boxem udelal je ze jsem nahral fw2.10.67 ,vypnul ctecku a nainstaloval mcas.mozna ale neco delam spatne.
ak si tam nahral original soft pre hdbox, ten sa da stiahnut priamo cez menu zo serveru dovozcu .
inak- asi tusim,kde si spravil chybu .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Máš kupovat u odborného prodejce - měl bys vše nainstalováno a odzkoušeno - a ne u podejců krabic, kteří pak blábolí blbosti o pokutě...szapzan píše:myslim ze problem mezi d.o. a kreslem asi nebude..jedine co jsem s boxem udelal je ze jsem nahral fw2.10.67 ,vypnul ctecku a nainstaloval mcas.mozna ale neco delam spatne.

- Honk76
- Nováček
Myslím že když vše smažeš z boxu a necháš tam jen čistý firmware a půjdeš ho reklamovat tak to bude normální postup,nejde čtečka a tím to končí,co je komu potom jakou používáš kartu a nebo cokoliv jiného,myslím že pokuty se vůbec obávat nemusíš již jsem do sapra posílal 2 ks Hdboxu s tím že čtečka nejde vždy ji vyměnily bez řečí příjmač poslali zpět a funguje.szapzan píše:myslim ze problem mezi d.o. a kreslem asi nebude..jedine co jsem s boxem udelal je ze jsem nahral fw2.10.67 ,vypnul ctecku a nainstaloval mcas.mozna ale neco delam spatne.
- Honk76
- Nováček
Jak to dopadlo,přijímač již funguje??Honk76 píše:Myslím že když vše smažeš z boxu a necháš tam jen čistý firmware a půjdeš ho reklamovat tak to bude normální postup,nejde čtečka a tím to končí,co je komu potom jakou používáš kartu a nebo cokoliv jiného,myslím že pokuty se vůbec obávat nemusíš již jsem do sapra posílal 2 ks Hdboxu s tím že čtečka nejde vždy ji vyměnily bez řečí příjmač poslali zpět a funguje.szapzan píše:myslim ze problem mezi d.o. a kreslem asi nebude..jedine co jsem s boxem udelal je ze jsem nahral fw2.10.67 ,vypnul ctecku a nainstaloval mcas.mozna ale neco delam spatne.