Technistar SIR - problem s CI+

Rady,návody a možná řešení.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
djsulo
Nováček
Nováček

Technistar SIR - problem s CI+

Příspěvek od djsulo »

Zdravim,
Zapojenie: Technistar SIR, Skylink Irdeto karta, CI+ modul Irdeto SMIT.
Popis problemu: V menu "Status Irdeto CA" je vypisany status "E04-4 Prosim, vlozte Smartcard", kedze mam kartu v CI+ module. V menu "Podmieneny pristup" je status "D00-4 Karta vlozena". Nabiehanie, prepisanie, pozeranie funguje. Potialto by to bolo vsetko OK.
Avsak pri nahravani na DVR mi stale v strede obrazovky zobrazuje okno "E04-4 Prosim, vlozte Smartcard". Pripada mi to, ako keby hladal pri nahravani kartu v Irdeto slote, ale pritom ju ma v CI+ slote. Streamovat vie, ale pri nahravani uz ma problemy. Nahravky na HDD su pritom uplne v poriadku ulozene ako transport stream .ts. Neviete niekto v com moze byt problem, ci nie je na to nejaky firmware?
Diky za kazdu odpoved.

djsulo
Nováček
Nováček

Re: Technistar SIR - problem s CI+

Příspěvek od djsulo »

Pripadne neda sa nejako natvrdo odstavit irdeto slot, nech berie do uvahy iba CI+ modul? Vtedy by tie upozornenia urcite prestali. Ale docitat sa taketo veci na nete je asi nemozne. Alebo ich len neviem najst? Vsade su iba "user interface" postupy ale ziadne skryte menu ani nic podobne. Mozno nejake technisat nemecke forum pre pokrocilych, ale ani to som nikde nevidel. Vdaka

Odpovědět

Zpět na „Různé satelitní přijímače.“