obsah gshare

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
fake
Nováček
Nováček

obsah gshare

Příspěvek od fake »

Ahoj, měl bych krátký dotaz. Nevíte náhodou jak zjistit jaký obsah na gshare serverech (pro které kanály je jaký gshare server)? Díky předem za radu... M.

Dreamsky NXP 256 HD, SW V0.18 beta
popik
Nováček
Nováček

Re: obsah gshare

Příspěvek od popik »

fake píše:Ahoj, měl bych krátký dotaz. Nevíte náhodou jak zjistit jaký obsah na gshare serverech (pro které kanály je jaký gshare server)? Díky předem za radu... M.
Obsah serveru od 8-39 máš popsán v závorce i s datumem konce v nastavení serveru.Co se týče serveru č.40,tak tam je pouze datum začátku a konce.Je to G-share2 a to ti stačí aby ti jely všechny servery.Jede ti 8-40 server?Mi pouze nestabilně 40.server.A to mám konec až 26.2.2013.

fake
Nováček
Nováček

Příspěvek od fake »

jak tak koukam, tak mi nejak nejedou zadny gshar jen ta 40. nedávno mi ještě jely... divný... takže se nedovím jaký programy si mam naladit...

Dreamsky NXP 256 HD, SW V0.18 beta
popik
Nováček
Nováček

Příspěvek od popik »

fake píše:jak tak koukam, tak mi nejak nejedou zadny gshar jen ta 40. nedávno mi ještě jely... divný... takže se nedovím jaký programy si mam naladit...
Takže je to jasné,funguje už jenom server č.40 a to vlastně stačí,protože na něm jede vše.Nalad si skylink,upc,veškeré poláky,sky de,sky ita,sky uk,csat,canal+espana,aljazeera hd na 13E,pokud máš motor tak na 75E jede Raduga,na 36E Trikolor aj.Ale vypadá to,že už to bude pomalu končit.U mě už je to jedno.

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“