bloker na e2
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 12 poděkování
bloker na e2
pojde bloker na e2 lepšie ako toteraz a ako sa bude zapinat. čo tam bude namiesto emm.aky nazov to bude mat.pojde to aj bez pripojenia na internet.za odpovede vrele diky. s pozdravom vitamin.
- Steiner
- Pokročilý
Re: bloker na e2
Evidentne sa veci nerozumieš, obávam sa že ti asi musím odporučiť E2 do Vitamina nedávať. Je to na tebe, ale ľahký pôrod to teda nebude.
Asistentov bude asi treba viac ako pri cisárskom.
Asistentov bude asi treba viac ako pri cisárskom.

„Cross of Iron“
-
- Pokročilý
- Steiner
- Pokročilý
vôbec nie som dobrý,
ale keď ma tu v tomto vlákne naučíš dobre po anglicky, tak ti to vysvetlím
ale keď ma tu v tomto vlákne naučíš dobre po anglicky, tak ti to vysvetlím

„Cross of Iron“
- Steiner
- Pokročilý
Tu som ešte dĺžny jednu odpoveď. Teraz keď som konečne narval E2 do Vitamina tak napíšem ako som to urobil ja.
Keby som to urobil skôr tak by som mohol dostať po ušoch od nemenovaného admina, že píšem neoverený postup, že dempsey?
Ako kartový server vo Vitamine som použil newcs 1.70 , ako na to je už zasa kapitola sama o sebe.
V tomto prípade je treba zmeniť parametre v konfigu newcs:
\var\tuxbox\config\newcs.xml
a síce tieto:
Keby som to urobil skôr tak by som mohol dostať po ušoch od nemenovaného admina, že píšem neoverený postup, že dempsey?

Ako kartový server vo Vitamine som použil newcs 1.70 , ako na to je už zasa kapitola sama o sebe.
V tomto prípade je treba zmeniť parametre v konfigu newcs:
\var\tuxbox\config\newcs.xml
a síce tieto:
"vitamin" máš to tu "po lopate", spokojný? , na "názov EMM" v menu treba zabudnúť<blocksa>Yes</blocksa>
<blockua>Yes</blockua>
<blockga>Yes</blockga>

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
„Cross of Iron“
-
- Pokročilý
diky za odpoved . nevieš nahodou kedy bude pustena e2 pre čakatelov.s pozdravom a želanim peknych sviatkov vianočnych želam všetkym čo sa staraju okolo vitamina lebo to si zasluži pochvalu a uznanie.diky vitamin
- Steiner
- Pokročilý
-
- Nováček
Taky jsem se chtěl zeptat,ale ten kecálek jsem nenašel asi jsem slepejSteiner píše:odpoveď je v kecálkovi, to je ten chat naspodu

-
- Pokročilý
potreboval by som poradit s navodom na zapnutie a vypnutie blokeru a či to funguje na e2 u vitaminu a akym sposobom .diky za rozumnu odpoved.bloker mam v sekcii newcs našly ale ked ho prepnem tak sa po vindeni ex dam na program tak zostane zaply.diky za dobru odpoved.zo želanim vela zdravia v novom roku želam všetkym fanušikom vitaminu.s pozdravom vitamin.