Externí 8Gb flesch paměť & interní paměť Vitamínu

Otázky začátečníků E2 Showbox VITAMIN 5000 HD

Moderátoři: By.Bob, s@pro

Odpovědět
jirkav23
Nováček
Nováček

Externí 8Gb flesch paměť & interní paměť Vitamínu

Příspěvek od jirkav23 »

Od samého počátku testování Enigmy2 sleduji tohle forum a chtěl bych se zeptat moderátorů jestli bude do budoucna nadále potřeba externí 8Gb paměť pro Enigmu2 a nebo jestli Sapro uvažuje o nějaké úpravě pro interní paměť Vitamínu.Těch přijímačů mám více tak by mě to zajímalo.Též tam padlo téma rozpadání obrazu za studena.Měl jsem stejný problém a po opravě mě napsali:navýšena hodnota kondenzátoru pro napájení tuneru zamezující rozpadu obrazu za studena.Takže je potřeba poslat na servis a opravit.Jinak děkuji pánům moderátorům za odpověď.

005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 207 poděkování

Re: Externí 8Gb flesch paměť & interní paměť Vitamínu

Příspěvek od 005jon »

jirkav23 píše:Sapro uvažuje o nějaké úpravě pro interní paměť Vitamínu
:74:
Uvnitře je volná pozice pro paměť , tzn mělo by se dát , ale nejdříve je třeba dořešit funkčnost E2.

milanmp
Nováček
Nováček

Příspěvek od milanmp »

Ponechal by som E2 na USB disku a pokusil sa flash-ku vyuzit pre originalny FW, tak ako je to pri drahsich dreamboxoch. Samozrejme nezabudnut na moznosti prepinania medzi E2 a povodnym FW naprilkad cez dialkove ovladanie.

dsboss
Nováček
Nováček

Příspěvek od dsboss »

milanmp píše:Ponechal by som E2 na USB disku a pokusil sa flash-ku vyuzit pre originalny FW, tak ako je to pri drahsich dreamboxoch. Samozrejme nezabudnut na moznosti prepinania medzi E2 a povodnym FW naprilkad cez dialkove ovladanie.
presne takto som uvažoval aj ja. proste urobiť to na spôsob "Dual Boot". ono mať enigmu na fleške má aj svoje výhody. Len to by sa musel prekopať "boot loader" ale myslím že sme na dobrej ceste a bootloader je len detail.

ShowBox VITAMIN 5000 HD, Modul SMIT CI+ Irdeto, karta SkyLink Irdeto, parabola 85cm
s@pro Maldives
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od s@pro »

původní firmware a z toho vyplývající original uboot není Linux , tzn není to jednoduché to nějak vyřešit

Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2 VITAMIN“