Nahravanie a pozeranie inych programov

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
nico
Nováček
Nováček

Nahravanie a pozeranie inych programov

Příspěvek od nico »

Ahojte,
mam HD BOX 9200. Zapojene mam 3 LNB cez Diseq, tunere zapojene za sebou. Zo zaciatku som si uvedomil perfektnu vec, ze mam pri nahravani jedneho programu moznost pozerat velke mnozstvo inych programov na tej istej druzici. Zoznam moznych programov bol obmedzeny len druzicou a polarizaciou. Programy museli byt na rovnakej druzici a polarizacii ako nahravany program. Prednedavnom som si vsimol, ze uz mozem nahravat len programy na rovnakej druzici, polarizacii a frekvencii ako nahravany program, cim sa mi zoznam programov znizil.

Nie som si vedomy, ze by som robil nieco v nastaveniach. Viete pls poradit, ci mby to mohlo byt?

Vdaka za radu.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nahravanie a pozeranie inych programov

Příspěvek od dempsey »

Pozri v nastavení antény či máš tunery oddelené / to platí samozrejme len vtedy ak máš dve plnohodnotné pripojenia na nezávislý príjem /

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
nico
Nováček
Nováček

Příspěvek od nico »

Nemam. Pisal som, ze mam zapojenie za sebou. Napriek tomu mi to predtym fungovalo.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Tak to tak urob alebo daj urobiť a budeš môcť ten dvojtuner využívať na plno

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
nico
Nováček
Nováček

Příspěvek od nico »

Pytal som sa, ci vie niekto poradit, co som zmenil, ked to predtym pri rovnakom zapojeni islo a od isteho casu nie.

gsxr1100
Nováček
Nováček

Příspěvek od gsxr1100 »

Odsleduj si, ktory tuner aktualne vyuzivas na nahravanie a ktory na pozeranie. Podla mna, ak restartnes box, budes to mat chvilu tak, ako si bol navyknuty. Nechce sa mi odpajat antenu, aby som to zistoval. Ale v tomto hladaj " zakopaneho psa".

HD-BOX FS-9200 PVR, HD-BOX FS-7110HD, AB IPbox 400S,QNAP TS-219P+,AB CryptoBox 150Twin, dva tarelky a zopar dual LNB
nico
Nováček
Nováček

Příspěvek od nico »

Odsleduj si, ktory tuner aktualne vyuzivas na nahravanie a ktory na pozeranie. Podla mna, ak restartnes box, budes to mat chvilu tak, ako si bol navyknuty. Nechce sa mi odpajat antenu, aby som to zistoval. Ale v tomto hladaj " zakopaneho psa".
Vdaka! Zda sa, ze toto je cesta spravnym smerom. Nahravanie a aj ked prepinam, stale idem iba cez tuner T1. Stiahol som si settings a pozeram v Dr. Edit, ze vsetky programy mam nakonfigurovane len pre T1. Dokonfigurujem vsade aj T2 a to by mohlo byt ono.

:87:

nico
Nováček
Nováček

Příspěvek od nico »

Potvrdzujem, ze to bolo tym, ze som mal na kanaloch povoleny len tuner 1.

:idea: Zmenilo sa mi to, ked som menil ponuku kvoli Skylink zmenam. Vtedy som editoval cez Polar Edit namiesto Dr. Edit, lebo sa mi zdal komfortnejsi. Neuvedomil som si, ze neumoznuje priradit obidva tunery ku kanalu a vtedy mi pripisal vsetky nastavenia tak, ze kazdy kanal sa mohol naladit len cez Tuner 1.

gsxr1100
Nováček
Nováček

Příspěvek od gsxr1100 »

Sak ked si ladis kanaly, prijimac sa ta na konca opyta, ze ci si prajes skopirovat naladene kanaly na Tuner2. Vzdy si daj ANO a mas " vymalovano". Ale aj tak, ked si nahodis TWIN LNB a jeden koax naviac, nebudes vobec nicim limitovany. Az vtedy naplno vyuzijes dvoj-tuner. U nas by sme bez toho uz nedokazali existovat. :-)

HD-BOX FS-9200 PVR, HD-BOX FS-7110HD, AB IPbox 400S,QNAP TS-219P+,AB CryptoBox 150Twin, dva tarelky a zopar dual LNB
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“