gshare funguje opet rok bez platenia
Moderátor: 005jon
gshare funguje opet rok bez platenia
stači na to iba dialkove ovladanie a snim sa da prepisat S/N jak je libost
-
- Nováček
Re: gshare funguje opet rok bez platenia
skus to blizsie specifilovat
HD-Box 7119, Dreamsky NXP256HD USALS, AZbox S720USB, UPC, Skylink, Samsung LE40B651, Sony Vaio VPCCW1S1E,
-
- Nováček
Tiez by ma zaujimalo ako..Kdesi na tomto fore som cittal,ze to ide cez telnet..Ak niekto vie, ako sa to da, poprosim o sukromnu spravu..Vdaka.
Dreamsky NXP256 HD (firmware NXP256_satdigitalne_beta0.18_no_WEB)
-
- Nováček
Můžeš poradit, koupiul jsem scorpiona, ale nemůžu aktualizovat firmware. dík
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Prečítajte si túto tému a hneď Vám bude jasné že tomi22 strieľal na slepo a sám očakával že mu niekto poradí nejaký skytý postup ako predĺžiť g-share, pričom si vymýšľa ako by to teoreticky mohlo ísť- Samozrejme že je kompletne mimo
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 695#p90695
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 695#p90695

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
005jon
- Moderátor
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 192 poděkování
Uvediem to na správnu mieru nech sa o tom zbytočne nediskutuje :
Zabudnite nato zmena sériového čísla nič nespravíte keď neviete na aké sa to ma zmeniť tiež nemôže bit použite duplicitne s/n pre ge***
Lebo to bude sekať keď budú zároveň pozerať zároveň obi dvaja z jednakým n/s a čo tak 200x DREAMSKY NXP z identickým číslo mate pocit že to pôjde ?
To čo tu píše tomi22 je nezmysel že cez dialkove ani cez telnet.
Pri štarte Linuxu ho musíte zamaskovať a podstrčiť iné skorej ako nájde sieťovku teda internet.
Zabudnite nato zmena sériového čísla nič nespravíte keď neviete na aké sa to ma zmeniť tiež nemôže bit použite duplicitne s/n pre ge***
Lebo to bude sekať keď budú zároveň pozerať zároveň obi dvaja z jednakým n/s a čo tak 200x DREAMSKY NXP z identickým číslo mate pocit že to pôjde ?
To čo tu píše tomi22 je nezmysel že cez dialkove ani cez telnet.

Pri štarte Linuxu ho musíte zamaskovať a podstrčiť iné skorej ako nájde sieťovku teda internet.
-
- Nováček
To mi je jasne ze ten jeho sposob nebude fungovat, ale zaujala ma ta moznost zmenit to cez telnet..Ako to teda vlastne je? Da sa to ci nie..Lebo ja uz ho mam 2,5 roka chybaju mi hlavne Sky UK kanaly..
Dreamsky NXP256 HD (firmware NXP256_satdigitalne_beta0.18_no_WEB)
-
005jon
- Moderátor
Treba prerobiť Fw , rozbalí Fw a doplniť potrebne veci a zabalí jeden Fw z jedným s/n do žiadneho iného dreamskyho to nemôžeš nahrať
Ale kým dôjdeš nato aké tam máš dať sériové číslo 1000X upravuješ a flešuje preto to nemá zmysel robiť .
Ale kým dôjdeš nato aké tam máš dať sériové číslo 1000X upravuješ a flešuje preto to nemá zmysel robiť .
- Steiner
- Pokročilý
Počul som, že tomi22 dáva presný návod ako na to pomocou dialkového, ak ho niekto požiada cez ss o to.
poslal som ss a stále nič, asi ich tam má moc, chudák
aj ja som minule stupil do hovna, a nechválil som sa s tým na fóre
poslal som ss a stále nič, asi ich tam má moc, chudák

„Cross of Iron“
-
- Nováček
- Dal poděkování: 10 poděkování
Říkám předem že nevím jestli je to stejný princip jako u NXP ale když má X kusů Dreamsky 7000 a 7500 stejné číslo a nesekají se nemělo by to být u NXP stejné ?
Dreamsky 7500&7000
Dreamsky NXP 256
Dreamsky NXP 256
-
- Nováček
ma toho asi vela ako skylink tam je tiez problem z odpovedou,mal by to davat za spoplatnene SMS sluzba"tomibox"Steiner píše:Počul som, že tomi22 dáva presný návod ako na to pomocou dialkového, ak ho niekto požiada cez ss o to.
poslal som ss a stále nič, asi ich tam má moc, chudák![]()
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
jeho starý nick bol zrušený a dokonca sa pokúša osvetliť ako na to pod novým nickom podobajúcim sa na nick moda 005jon, ktorý mu ale samozrejme neschválim. Urobím ale výnimku a odcitujem jeho príspevok Vy ostatní to môžete vyskúšať a vyjadriť sa.
gshare predlžit sa da vobec to nieje tak ako rozprava joo5 stači nato dialkove a prijimač musi mat mac adresu sietovky a potom stači ist na nastavenie servera č 40 a stlčime f1 zmažeme srver 40 a dame opet f1 replace ce server a malo by sa natom servery objavit novy datum na dalšy rok a takisto sa zmeny S/N prijimača mne to tak fungovalo do tej doby kim som nevitiahol prijimač zo siete a mal som tam verziu 1.31

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
005jon
- Moderátor
Zabudol napísať, že už viac sa mu to nepodarilo takto spojazdniť . Jemu sa tam len zazdalo, že tam mal iný dátum.
-
- Nováček
- Dal poděkování: 1 poděkování
Nechcem robiť reklamu konkurencii ale ten slavny tomi22 je ferko a tam v diskusii vysvetluje ako prerobil gshare005jon píše:Zabudol napísať, že už viac sa mu to nepodarilo takto spojazdniť . Jemu sa tam len zazdalo, že tam mal iný dátum.

http://www.parabola.cz/forum/topic-74899/