Hlučné DO

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
generator
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Hlučné DO

Příspěvek od generator »

Nikdy by mě to nenapadlo, ale dálkové ovládání na 9105 je strašně hlučné. To klikání mě dokáže vzbudit :) Když díky absenci koukatelného programu usnu a manželka začne zuřivě přepínat, tak to mám chuť rozdupat :) Asi najdu nějaký UNI DO pouze na přepínání programů a na hlasitost. Nemáte tip, kde by bylo dobře namapované +/- volume a channel, šipky, OK a EPG ?

dano01
Nováček
Nováček

Re: Hlučné DO

Příspěvek od dano01 »

generator píše:Nikdy by mě to nenapadlo, ale dálkové ovládání na 9105 je strašně hlučné. To klikání mě dokáže vzbudit :) Když díky absenci koukatelného programu usnu a manželka začne zuřivě přepínat, tak to mám chuť rozdupat :) Asi najdu nějaký UNI DO pouze na přepínání programů a na hlasitost. Nemáte tip, kde by bylo dobře namapované +/- volume a channel, šipky, OK a EPG ?
...na odľahčenie:
... :D a ja keď sa mi začne driemať, odídem do spálne spať a manželka si môže prepínať v obývačke koľko len chce... :87: - a nemusím zháňať iné DO... :jednicka:

generator
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od generator »

Chápu.
Kdybychom zrušili distribuci elektrického proudu, tak můžeme zpět na strom a přestat plkat na internetových fórech.

garett
Nováček
Nováček

Příspěvek od garett »

Súhlasim s tebou. DO k HDBOXOM je naozaj otravne hlučné a je možné ho používať ako budík :-) U nás sme mali ten istý problém len v opačnom garde (sťažovala sa manželka ;-), že ju to budí) A riešenie? No, časom si na ten hluk zvykla a už spí ako bábä. K tomu pokroku. Ak si tam hodíš E2 Nebula, tak môžeš prepínať aj z chytrého telefónu Android má dreamboxacku aplikáciu, ktorá funguje cez WiFi a potom sa dá úplne ticho prepínať nielen z postele, ale z celého sveta kde je dostupný net napr. aj z china restaurantu v Hong kongu :-)

gsxr1100
Nováček
Nováček

Příspěvek od gsxr1100 »

Zozen si dialkove k HDboxu 7110. Je plne kompatibilne, malicke a hlavne nehlucne, lebo je viac " gumene".

HD-BOX FS-9200 PVR, HD-BOX FS-7110HD, AB IPbox 400S,QNAP TS-219P+,AB CryptoBox 150Twin, dva tarelky a zopar dual LNB
bosskoSVK Slovakia
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od bosskoSVK »

garett píše:Súhlasim s tebou. DO k HDBOXOM je naozaj otravne hlučné a je možné ho používať ako budík :-) U nás sme mali ten istý problém len v opačnom garde (sťažovala sa manželka ;-), že ju to budí) A riešenie? No, časom si na ten hluk zvykla a už spí ako bábä. K tomu pokroku. Ak si tam hodíš E2 Nebula, tak môžeš prepínať aj z chytrého telefónu Android má dreamboxacku aplikáciu, ktorá funguje cez WiFi a potom sa dá úplne ticho prepínať nielen z postele, ale z celého sveta kde je dostupný net napr. aj z china restaurantu v Hong kongu :-)
nemyslim, ze ti to z toho cinskeho restaurantu pojde. predpokladam, ze musis byt v tej istej sieti ako je zapojeny prijimac, alebo minimalne pevnu ip a premapovane porty v routeri ... :31:

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 PVR“