Formát nahrávok?

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
noka315
Nováček
Nováček

Formát nahrávok?

Příspěvek od noka315 »

Zdravím všetkých!
Uvažujem o kúpe toho Boxu, nakoľko mi môj Ferguson HF 8900HD odišiel do večných lovíšť :108: . Prečítal som dosť toho o tomto Boxe na rôznych stránkach, ale možno som to prehliadol :90: . Chcem sa opýtať že do akého formátu(TS,TP0,MPG,AVI???)ukladá nahrávky. Ide mi o to aby som si ich mohol neskôr prehrať na PC, NTB, PDA,inej USB-TV napr. v KMPlayer, VLCPlaer, WMV...poprípade vystrihať reklamy. Vo Ferdovi to ukladalo na USB kľúč 16GB do "TP0" formátu a ten som si jednoducho konvert. do napr. do MPG,AVI...Mám momentálne Amiko Mini a tam to ukladá do "DVR" ktoré nejde prehrať-upraviť zatiaľ na PC a je dosť nepraktické stále odpájať prijímač a prenášať do inej miestnosti aby som si pozrel nahraté dokufilmy(History, Explore,NGC...).

zilizila Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 36 poděkování
Dostal poděkování: 110 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Formát nahrávok?

Příspěvek od zilizila »

Nahrávky sú vo formáte TS.

zilizila
Obrázek
SatDreamLinux
VU+ Ultimo4K & OpenATV 6.3
VU+ ZERO & OpenATV 6.4

Gibertini OP 100SE + multifeed 13°E+19,2°E+23,5°E
Stream from Octagon SF4008 & Triax TSS 400 MKII
Gibertini OP 85LN + motor & OP 100XP + motor
beloja
Nováček
Nováček

Příspěvek od beloja »

Tu mas kratku ukazku - vyskusaj ci to prehras v PC - http://www.beloja.wz.cz/filmy/01.ts

HD 9105+
noka315
Nováček
Nováček

Příspěvek od noka315 »

Vďaka za info a hlavne za tú ukážku. Prehrať ju prehral každý bežný player, akurát na ten strih si niečo nové musím nájsť. Písal som aj predajcom sat. techniky a tiež ma informovali o formáte nahrávky. Ešte ma informoval o prijímačoch "Skytec HD" ktoré tiež nahrávajú TS rozkódovane. Prezrel som ich a sú asi totožné s HDBOX-om, akurát je to myslím Slovenský výrobca-skladateľ :roll: Idem najsť akú majú podporu a aká je s nimi spokojnosť.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 HD Plus“