Díky všem, na narážky jsem zvyknutý

Díky za nápovědu, ale to jsem již včera našel tady někde na foru, ale bohužel. Mám i jinou verzi zobrazování než ten kámoš, takže když dám menu - systémové nastavení - TV systém a OK tak se zobrazí rozlišení obrazu, poměr stran, video výstup, digitální zvuk a tím končím. Zkoušel jsem i TV menu bez otevření ale na 4xnula nic nereaguje.xpetrx píše:Menu-systémové nastavení-TV systém-dole je červené editovat (když ne tak 4krát nula).Potom třeba http://www.najmsat.es/
Tak v tom bude ten problém. Žádnou hvězdičku tam nemám jen V2 18B1. A teď nastane ten problém, byl jsemrád, že jsem to trochu zprovoznil aby to šlo na kartu a s motorem a nyní mám měnit soft. Z toho mám docela strach. Asi se na prasárny vykašlu a budu rád že mi tam běží karta ICE Skylink, kvůli které jsem to pořizoval. Ale díky za nápovědu, možná že to někdy zkusím.xpetrx píše:Dole pod tabulkou nemáš editovat?Ani po zmáčknutí 4krát nula?Tak najdi Nástroje -informace -maincode a za jedničkou (V2.18B1*) musíš mít hvězdičku.Pokud ne musíš přehrát soft.
Zpět na „Diskuze SatElita 2000HD“