Omron 4060CX Plus

Rady,návody a možná řešení.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
Traffa
Nováček
Nováček

Omron 4060CX Plus

Příspěvek od Traffa »

Zdravim Vas. Mam jeden problem uz nejaku dobu. Nastavil som si parabolu na Astru 19.2 E a to z dovodu ze by som chcel pozrat free nemecke kanaly a jedna sa mi hlavne o Pro7, Sat1, RTL2 a pod.... A teraz ten problem ked si dam na svojom zariadeni Omron 4060CX Plus vyhladavat vsetko necham v povodnom tovarnom nastaveni a vyberiem si tuto druzicu Astra 19.2 E a dam vyhladavat proces vyhladavania mi najde nejakych 113 kanalov a skonci pri 49% a zariadenie sa restartne a sa znovu zapne ale len mi vypise hlasku ako pri zapniti a kanale ostanu len tie co mi naslo dovtedy ako sa to restartlo. A neviem si s tym poradit ako skusam hociake nastavenia stale to restartuje... prosim poradte niekto ale prosim po lopate velmi do toho nerozumiem dakujem ....

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Re: Omron 4060CX Plus

Příspěvek od Thomik1 »

Sice neznám ten zázrak ,ale zkus vysledovat jestli ti to nedělá u stejného Transpondéru . Pokud ano pak ho jednoduše vymaž a zkus proladit znovu.

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Odpovědět

Zpět na „Různé satelitní přijímače.“