Dreambox Live na Iphone

Diskuze E2

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Dreambox Live na Iphone

Příspěvek od ltrejbal »

Nepodarilo se nahodou nekomu rozbehat aplikaci Dreambox Live na Iphone?

Kód: Vybrat vše

http://www.dmliveapp.de
Mne se to nejak spoji, protoze to vzdy prepne samo na 1.kanal, ale to je tak vse co to udela :-(
Pripadne poradi nekdo jinou aplikaci a nastaveni na pristup pres telefon?

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Dreambox Live na Iphone

Příspěvek od ltrejbal »

V iTunes store je aplikace dreaMote a ta funguje. Jeste se mi sice nepodarilo pres ni nastavit nahravani, ale ovladat Azbox jiz jde

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
cevko Slovakia
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cevko »

DM Live pouzivam, ale iba na DM, ty si to skusal na AZbox ? Ake mas nastavenie ?

Xtrend ET9000 CT V4+CCcam,
DM800 Dream Elite BH+CCcam,
AZboxHD Premium Fw E2 a CCcam ,
MultifocusE85
paroli
Nováček
Nováček

Příspěvek od paroli »

Zdar, jedu Dreambox Live s 3GS a šlape to z AZboxu parádně.
Mám nasteven low rate, s vyšší kvalitou se obraz trhá. Naběhne ihned na posledním puštěném programu, přepíná to velice svižně dle seznamu stanic.
Zkoušel jsem i dreaMote(lite) + OPlayer. Dlouho načítá, pak jede maximálně minutu a spadne. Podruhé už nenačte, takže u mě nepoužitelné.
Nic jsem nenastavoval, jen IP boxu a čumenda...
Něco podobného jsem zkoušel s ofiko FW streaming+VLC, bez šance.

Azbox Premium HD/1T, E2RSI3.0
panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

Tak můžu potvrdit Dreambox Live funguje na jedničku na Ipad2. Jen mi tam nefunguje výběr z Favourite, ale programy musím posouvat přelistováním stránky.
Jiný návod přes AirVideo jsem našel zde (ale nezkoušel jsem to):

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Mno uplne bez chybicky to uplne neni. Jednak se obcas pohada s tunerem a zasekne ho a druhak ignoruje a obchazi ridicovsky zamek i kdyz je na boxu aktivni :???:

panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

ltrejbal píše:V iTunes store je aplikace dreaMote a ta funguje. Jeste se mi sice nepodarilo pres ni nastavit nahravani, ale ovladat Azbox jiz jde
U dreaMote (jediná free) mi zas špatně funguje Standby přístroje ... obrazovka postupně nabíhá a zhasíná.
a opravdu ani ten Dreambox live není úplně na jedničku, když listuju programy, tak mi to občas kousne satelit :(

Máte někdo zkušenosti s jinýma aplikacema pro ipad/iphone než Dreambox live a dreaMote? Jsou placené, tak se mi to nechce jen tak testovat :) Díky

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Docela spolehlive funguje DAC Dreambox Air Control, ale chybi streaming a o moc vice nez standardni webinterface nenabizi

anfro11 Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od anfro11 »

Neviem ako s Iphonom, ale ale na androidoch vratane tabletov(testovane na Samsung Galaxy TAB 10.1 cez WiFi) to slape v pohode (s vyimkou HD nestiha) aj prepinanie aj stream (dreamdroid + daroon ploayer alebo MX video player- vsetko free SW).

Mutant HD 51.E2 OpenSPA 7.3.wd 2.5" scorpio blue 1TB, sata II, VU+Solo SE[/color]OpenSPA 7.3.(DVB-T+DVB-S), EXT USB wd 2.5" scorpio blue 500GB, sata II, motor SG2100 (28,2E-30W) 85 offset,TV Philips 43PUS6551 / LG 42LA660S-ZA,LAN.
schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schmegea »

já s dreamdroid na stream TV programů používám u samsunga bsplayer a vše jede na sd kanálech taky v pohodě. Ovládání azboxu bez problémů.

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ja mám tiež android a používam v ňom Controloid. V aktívnom okne sa dá ľahko vyvolať aj ovládač a na rozdiel od oných v ňom funguje aj epg / po dlhšom stlačení programu /

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Nemate nekdo nejakou aplikaci na ipad ktera dokaze ovladat a spravovat media player v azboxu? Tedy tak aby byly videt soubory a sly spoustet v boxu. Na androidu jsem objevil aplikaci dreamp3 a na ipadu fungovala v nekterych verzich enigmy aplikace dreamote ale ta nyni nechce mp3 spoustet protoze hlasi ze neni nainstalovan media player. Jde mi o to ze chci spoustet pisnicky z boxu bez toho abych musel zapinat TV. Nechci aby hraly na ipadu ale aby ipad slouzil jako ovladac a monitor media playeru

paroli
Nováček
Nováček

Příspěvek od paroli »

Zdar, tak po tomhle pasu už hodně dlouho. Taky jsem zkoušel vše, co je (DreaMote...) a stejny výsledek, MediaPlayer nenalezen, nebo nefunkční.
Spokojil bych se i s tim, kdybych na iPad dostal screenshot obrazovky s rychlým nebo relativne rychlým refrešem, tak bych mohl mediaplayer ovladat DO a koukat na iPad.
Pouštět TV pokaždé, když chci změnit skladbu je zbytečný.

ltrejbal píše:Nemate nekdo nejakou aplikaci na ipad ktera dokaze ovladat a spravovat media player v azboxu? Tedy tak aby byly videt soubory a sly spoustet v boxu. Na androidu jsem objevil aplikaci dreamp3 a na ipadu fungovala v nekterych verzich enigmy aplikace dreamote ale ta nyni nechce mp3 spoustet protoze hlasi ze neni nainstalovan media player. Jde mi o to ze chci spoustet pisnicky z boxu bez toho abych musel zapinat TV. Nechci aby hraly na ipadu ale aby ipad slouzil jako ovladac a monitor media playeru

Azbox Premium HD/1T, E2RSI3.0
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

No naprosto idealni je aplikace dreaMote, ktera je normalne dostupna v AppStore bud ve verzi Lite nebo za par usd. Problem je, ze Media Player tam nefunguje korektne. Je to psane na Dreambox a tam je snad jiny Media Player a tak to pise, ze neni nainstalovan. V nekterych predchozich verzich E2 to castecne fungovalo a bylo to super. Kdyby se na to nekdo podival, kdo tomu rozumi, tak by se treba dalo s tim hnout. Skoda protoze to je jednoznacne nejlepsi aplikace na iPad a Azbox.
Neporadi nekdo?

bistro Czech Republic
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od bistro »

Nainstaloval jsem si do Samsungu s2galaxy Controloid jak pise Dempsey a slape krasne,akorat by se hodil nejaky navod na nektera nastaveni.Nemas prosim te Dempsey neco po ruce?Co je potreba kde nastavit na funkcnost polozky start streaming aby to jelo v mobilu?Diky za info.

Dreambox 800HD SE
VU+ SOLO2
VU ZERO 4K
OCTAGON SF4008 4k
OCTAGON SF8008 4K
Odpovědět

Zpět na „AZ HD Diskuze E2“