Mount sietoveho disku

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
Steiner
Pokročilý
Pokročilý

Mount sietoveho disku

Příspěvek od Steiner »

tento postup:
viewtopic.php?f=166&t=4044
je možný iba pri pripojení externého úložiska k boxu? inak nie?

tento postup:
1-Nahraj si do boxu plugin Samba a nadstav na autostart
2- V pC si nadstav zložku na zdielanie v domácej sieti
3- V správe úložiska v boxe nadstav sieťový disk .
- vytvor prepojenie zadaním: IP PC/zdieľaný priečinok (napr. 192.168.0 166/FILMY)
- zadaj meno úžívateľa
- zadaj heslo ( to čo zadavaš pri vstupe do PC)
- potvrdiš OK a vytvorí sa ti spojenie
Ak ideš v sieťovom disku na zoznam súborov, tak sa ti už zobrazia súbory v zdieľanom pričinku...
sa jaksi nedarí, akú sambu nahrať ?
v boxe nejaká samba už je priamo vo fw.: /usr/local/samba
medzi pluginmi nie

nechcem doň pchať klúčik kôli tomu aby som prehral niečo zo siete ak to nie je nutné

„Cross of Iron“
pecou Czech Republic
Nováček
Nováček

Re: Mount sietoveho disku

Příspěvek od pecou »

Včera jsem se připojoval 9105 PVR na síťový disk a žádný plugin jsem nepotřeboval instalovat. Předpokládám, že zde to bude stejné.

Steiner
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Steiner »

dik, keď sa zajtra na to pozriem striezvym rozumom a na nič neprídem, tak budem zasa otravovať :roll:
ale pokiaľ to je iba chyba medzi operadlom a monitorom tak sorry :Steiner:

„Cross of Iron“
Steiner
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Steiner »

Tak pripojiť sa do PC ani bohoví, teraz som skúsil napojiť sa na eSata úložisko 2TB v DM800HDse a na prvý šup. :D
Ono to je v podstate to čo som potreboval. Ale prečo som to začal vlastne skúšať na ten PC už ani sám neviem, asi ma poplietol ten návod. :12:

To že po ukončení prehrávania už zoznam súborov nenačíta a to že neprehrá nahrávky z HD kamery je už na inú debatu.

„Cross of Iron“
king Slovakia
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od king »

Steiner píše:Tak pripojiť sa do PC ani bohoví, teraz som skúsil napojiť sa na eSata úložisko 2TB v DM800HDse a na prvý šup. :D
Ono to je v podstate to čo som potreboval. Ale prečo som to začal vlastne skúšať na ten PC už ani sám neviem, asi ma poplietol ten návod. :12:

To že po ukončení prehrávania už zoznam súborov nenačíta a to že neprehrá nahrávky z HD kamery je už na inú debatu.
Ako si sa pripojil na DM 800 ja sa skusam pripojit na AZBox, ale nedari sa, myslim ze by to mohlo byt nieco podobne. Dik

Zgemma H9S
uClan Ustym 4K Pro
Octagon SF 108
kuki_sk
Nováček
Nováček

Příspěvek od kuki_sk »

Pani prehrava vam box cez toto pripojenie mkv, mov , alebo Wmv videa??

lebo ja som nazdielal box s PC a laptopm cez DLNA a trosku problemi

Najskor sa zdalo byt csetko OK. No neskor som zistil ze v zozname sa mi vobec nezobrazuju mkv ani mov subory,,Wmv sa sice zobrazia ale neprehraje ich.(avi idu pekne)

Skusil som prihodit do zdielania neake MP3. Vsetko OK ale nesmie ich byt vela. Ked som pridal viac zloziek tak uz box vyhadzuje nieco v tom zmysle ze vyprsal cas. (mozno by niekde v nastaveni stacilo zvysit casovy limit na nacitabie zloziek-no neviem kde)

Dakujem rady

tulino
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tulino »

Kuki
lutujem, mas privysoke ocakavania od SATELITNEHO primaca. Aj ked na krabici vyrobca/dovozca pise, ze Fortis zvlada to ci ono, pravda je taka, ze CPU, ktory zasadne ovplyvnuje cenu, zvlada len malu cast sirokeho sprektra video kodekov. Nie je to totiz CPU, rovnako ako softver a licencie, urceny primarne pre prehravanie multimedialneho obsahu. Satelitne vysielanie ma na rozdiel od pocitacoveho sveta (multimedia) presne mantinely a pomerne malu paletu "noriem", ktore musi satelitny primac zvladat

PS: koncovka videosuboru (tzv kontajner) nedefinuje ci to prehra, ci nie, ale to vo vnutri, teda kodek je to co je limitujuce pre prehratie.

Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
kuki_sk
Nováček
Nováček

Příspěvek od kuki_sk »

ok , beriem ze to nieje PC a ze to ani nebude mat take parametre a rychlost ako 8 jadrovy CPU pre PC. No neako mi nejde do hlavy preco tie subory vie prehrat z USB a zo siete nie. Ved keby to bol hardwarovy problem tak to podla mna neprehra vobec. Nebude to skor softverom?

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 HD Plus“