jak na CCCAM?
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
fleggy
- Nováček

Re: jak na CCCAM?
Ještě si s tím hraju. Zatím to vypadá, že problém dělá OpenRSI/OpenPLI. Začal jsem opět od Adama pěkně postupně od starších verzí:
- RTI 1.6: timeshift funguje, uspání/probuzení během nahrávání taky, ale často po probuzení nenaskočí obraz (HDMI)
- RTI 1.7: co jsem stihnul v rychlosti otestovat, tak celkem funguje
- OpenPLI: objeví se všechny dříve zmiňované problémy, ale když mě se to prostředí hrozně líbí :)
Rád bych používal OpenPLI. Nevadí mi, že nechám bežet AZBOX nonstop, ale vadí mi, že souběžné nahrávání způsobí vytuhnutí, ze kterého se umím dostat jen pomocí zadního hlavního vypínače. Kdyby s tím šlo udělat aspoň to, aby se dal v této situaci restartovat dlouhým stiskem ON/OFF. Ten starší driver 863xdvb.ko nepomáhá. Neřešil to už někdo? Díky moc
- RTI 1.6: timeshift funguje, uspání/probuzení během nahrávání taky, ale často po probuzení nenaskočí obraz (HDMI)
- RTI 1.7: co jsem stihnul v rychlosti otestovat, tak celkem funguje
- OpenPLI: objeví se všechny dříve zmiňované problémy, ale když mě se to prostředí hrozně líbí :)
Rád bych používal OpenPLI. Nevadí mi, že nechám bežet AZBOX nonstop, ale vadí mi, že souběžné nahrávání způsobí vytuhnutí, ze kterého se umím dostat jen pomocí zadního hlavního vypínače. Kdyby s tím šlo udělat aspoň to, aby se dal v této situaci restartovat dlouhým stiskem ON/OFF. Ten starší driver 863xdvb.ko nepomáhá. Neřešil to už někdo? Díky moc
- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Vydrž a počkej na nový kernel, tam jde souběžné nahrávání i timeshift dobře. Zbývá dodělat čtečka karet. Přechodem na jiný linux stroj bys možná dosáhl trochu vyšší spolehlivost, ale budeš zklamaný obrazem a třeba taky citlivostí tuneru pro 8PSK.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
fleggy
- Nováček

Jenom aby to nebylo čekání jako s oficiálním FW nebo E2 na starém kernelu. Věci se nedodělají a začne se s něčím novým. Už se mi nějak nechce čekat, tak si právě teď "hraju" s VU+ Ultimo. Podle recenzí by tenhle přijímač neměl mít problémy ani s citlivostí, ani s kvalitou obrazu a hlavně ani se stabilitou.
-
vikino
- V.I.P.

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Uz som tuto Tvoju myslienku cital na viacerych miestach od Teba, ale ver ze tomu tak nie je... et9x00 je napr. ten "jiny linux stroj" a obraz ma excelentny (lepsi ako azbox) a citlivost na 8PSK dostatocnu...visper píše:....Přechodem na jiný linux stroj bys možná dosáhl trochu vyšší spolehlivost, ale budeš zklamaný obrazem a třeba taky citlivostí tuneru pro 8PSK.
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
krokodill
- Nováček

Jj, tak ten Xtrend ET9500 mě také začíná nějako moc lákat... 
AzBox HD Elite / motor SM3D12 / Skylink / Corsair Flash Survivor 8Gb / HDD WD My Book 300Gb
- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Proti Xtrendu nemám absolutně nic, to je dobrý stroj. Ale znám lidi, kteří nevydrželi s Azboxem a nakonec si koupili nějaký krám se špatným obrazem. No a s tím čekáním máte taky pravdu, než bude Azbox dokonalý tak se mezitím rozpadne. 
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
vikino
- V.I.P.

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Tak tak, v dnesnej dobe, pokial clovek s azboxom prejavi zaujem prejst na nieco ine napr. s e2, netreba ho uz odhovarat, alternativy a pripominam, ze lepsie alternativy tu su... a je ich uz dost.
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
fleggy
- Nováček

Já jsem taky původně pokukoval po ET-9500, ale když jsem se v jedné prodejně zeptal, jaký termín dodání si mám představit pod "zboží na cestě", tak mi bylo řečeno, že těžko říct, že zastavili prodej, dokud se nevyřeší nějaké HW problémy. Konkrétnější nebyli - jak jsem nakoupil, tak prodávám...
BTW asi jsem fakt smolař. Dnes nový VU+ Ultimo a jak na potvoru má vadný druhý tuner.
BTW asi jsem fakt smolař. Dnes nový VU+ Ultimo a jak na potvoru má vadný druhý tuner.