zápisy na kartu ( Skylink )

Diskuze,novinky nové programy a vše kolem Emulace.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
xdedek Czech Republic
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 1 poděkování

zápisy na kartu ( Skylink )

Příspěvek od xdedek »

Zdravím, nevíte náhodou někdo, za skylink zasílá zápisy na karty pravidelně? případně v jakém intervalu. Jde mi o to, kdy musím mít skutečně satelit zapnutý, abych klíče přijal. Dejme tomu, že mám přijímač a jen jednou za čas (a to asi ne zrovna na frekvencích a polarizaci, na kterých se zápisy zasílají) na něm nahrávám a občas se mi stane, že nemám klíče, když reaktivuji kartu, tak proběhne zápis v pořádku a jede to dál. Kdybych věděl, kdy se zápisy na kartu zasílají, tak můžu nastavit v tu dobu spuštění satelitu třeba na hodinu a bude vše ok. Děkuji moc za radu.

Octagon SF4008, Zgemma H9S, Formuller F4 Turbo, HD Box FS9200, HD Box FS7110, HD Box FS7119, HD Box FS-Enibox, Edision Argus Mini IP, Opticum 9600TS
Steiner
Pokročilý
Pokročilý

Re: zápisy na kartu ( Skylink )

Příspěvek od Steiner »

Píš si: Na tvoju kartu chodia zápisy každý nepárny deň o 14,37"
Teraz vážne, takto to nefunguje :D
Zápisy chodia priebežne, a intervaly nie sú pravidelné, závisia od systému, počtu atd.

„Cross of Iron“
xdedek Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od xdedek »

No je mi to celkem jasný, ale přecijenom sem to zkusil.... třeba například kdyby mi někdo potvrdil, že zápisy, jak jsem se někde doslechl, chodí vždy 3 dny, tak by taky stačilo jednou za tři dny ho pustit na CT1...

Octagon SF4008, Zgemma H9S, Formuller F4 Turbo, HD Box FS9200, HD Box FS7110, HD Box FS7119, HD Box FS-Enibox, Edision Argus Mini IP, Opticum 9600TS
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Zápisy chodia kompletne raz za mesiac, ale posledné tri mesiace sa mení aj op key kôli blokerom a ten sa mení dosť nepravidelne - takže ak sa zmení je úplne jedno či máš alebo nemáš na karte oprávnenia pre jednotlivé skupiny programov.

Zapni všetky emm a nevypínaj prijímač do standby - to je jediný spôsob ako mať vždy aktuálne oprávnenia

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
xdedek Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od xdedek »

Aha... děkuji moc za info... bohužel takovouto odpověď se přiznám jsem nechtěl slyšet... :cry:

ale jinak moooc děkuju za objasnění... tož uvidím teda, co bude pro mě nejlepší...

Odpovědět

Zpět na „Satelitní operátoři a Emu“