golden media 990

Rady,návody a možná řešení.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
vkohler
Nováček
Nováček

golden media 990

Příspěvek od vkohler »

Koupil jsem přijímač GOLDEN MEDIA 990, a zjistil jsem, že neumí IRDETO jde to přestavit, nebo se to musí zahodit.Václav.

Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček

Re: golden media 990

Příspěvek od Pastoman »

Pokial viem tak GM990 ma v sebe spark,tak si nainštaluj plugin MCAS pojdeš do menu/pripojiť a tam budeš mať mcas .Spustiš ho aby sa rozsvietil na zeleno ale iba ten jeden nič viac a musi ti karta isť aj IRD.Ešte skontroluj menu/system/zaklad.nadstavenia/podmieneny pristup/CONAX na VYP!!!Je to dôležite. :89:

vkohler
Nováček
Nováček

Příspěvek od vkohler »

Asi budu blbější než si myslím. Při pokusu nahrát mcas, po spuštění menu, nemám "připojit" Vyzkoušel jsem všechny položky a nic. Další jsem našel (conax vypnout)Pokud si mohu poprosit na " vkohler@volny.cz", Tak moc děkuji. Václav

Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pastoman »

Mas SZ.
:89:

vkohler
Nováček
Nováček

Příspěvek od vkohler »

Pastoman píše:Mas SZ.
:89:
Milý Pastomane. Nemusíš se předemnou ukrývat. IRDETO chodí, ale nevím proč. Hezký den.VK

Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pastoman »

Nechapem prečo si mysliš že sa ukryvam to je trochu odvažne a drze tvrdenie .Ja som sa Ti snažil pomôcť ako som mohol ,pomohol som už vela luďom a to že to nechapeš ani z uplne detailnymi postupmi to nie je moja vina. :89:

vkohler
Nováček
Nováček

Příspěvek od vkohler »

Pastoman píše:Nechapem prečo si mysliš že sa ukryvam to je trochu odvažne a drze tvrdenie .Ja som sa Ti snažil pomôcť ako som mohol ,pomohol som už vela luďom a to že to nechapeš ani z uplne detailnymi postupmi to nie je moja vina. :89:

Detailné postupy jsou dobré, když se odehrává, to co se napíše. Já zkoušel věci několikrát a pokud dojdu k tomu, že se to tak nechová, tak si myslím, že tam něco chybí. Pokud jsem to blbě pochopil, tak se omlouvám, já již překočil osmdesátku, tak mám na to právo. Ale GOLDENA se nevzdám, já to mám jako hračku. Václav.

Odpovědět

Zpět na „Různé satelitní přijímače.“