AzBox mini me - čtečka karet
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
AzBox mini me - čtečka karet
Zdravím, potřeboval bych poradit mám azbox mini me s bootem 0 - open RSI.
Neumím asi přesně nastavit nebo rozchodit interní čtečku jelikož mi funguje pouze čt24 ostatní programy se nespustí a zůstane pouze zaseklý obraz na čt24 ccam mam nainstalovaný zkoušel jsem instalovat i plugin co je tu v downloadu ale nějak to nemůžu rozchodit. Ještě jsem nikde ani nenašel jestli se dává karta čipem nahoru nebo dolů. Mohl by sem někdo hodit postup jak rozchodit čtečku ? Díky
Neumím asi přesně nastavit nebo rozchodit interní čtečku jelikož mi funguje pouze čt24 ostatní programy se nespustí a zůstane pouze zaseklý obraz na čt24 ccam mam nainstalovaný zkoušel jsem instalovat i plugin co je tu v downloadu ale nějak to nemůžu rozchodit. Ještě jsem nikde ani nenašel jestli se dává karta čipem nahoru nebo dolů. Mohl by sem někdo hodit postup jak rozchodit čtečku ? Díky
- andrejtom
- Nováček
Re: AzBox mini me - čtečka karet
po install treba este aj spustit ten CCcam
VU+ DUO 2 VTi najnovsie, AZBox ME E2 RTi 1.8 a este Ariva 200+ zopar SD, SkyLink HD, motor HH90 USALS, Gibertini OP85L, TV Panasonic P42V10E, Router Apple TimeCapsule
-
- Nováček
No kde to mám přesně zapnout ?
Když najedu do plugins tak tam mám cccam info 1.3.
Pokud najedu do nastavení softcam/Cl tak tam mam cccam230 ale nejde s tím nic dělat.
Kam teda ?
Ještě abych nemystifikoval mám kartu CW na které to jsem chtel zkusit ale uz jsem si i koupil karti ICE - výměna budou na cccam fungovat oboje ?
Když najedu do plugins tak tam mám cccam info 1.3.
Pokud najedu do nastavení softcam/Cl tak tam mam cccam230 ale nejde s tím nic dělat.
Kam teda ?
Ještě abych nemystifikoval mám kartu CW na které to jsem chtel zkusit ale uz jsem si i koupil karti ICE - výměna budou na cccam fungovat oboje ?
- gorick
- Mazák
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Neviem, ci pre Me plati to iste, co pre mini me, ale v Me davam kartu cipom dole. V openrsi mam stiahnuty cccam cez plugins...., da sa restartovat v menu - nastavenie- softcam/ci. Ak karta nenabehne hned, tak po uplnom restarte by uz mala.
DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500
-
- Nováček
Prave na nejakych forech jsem cetl ze v minime je to nahoru ... takze jsem z toho zmateny ice/IW nenabehne ani cipem dole ani hore a to po kazdem restartu pristroje ... takze nevim kde muze byt chyba.
- gorick
- Mazák
Ako si instaloval cccam? RTI enigmu si neskusal? Pre mini me je uz 1.8.5.
-
- Nováček
cccam jsem neinstaloval ... nechal jsem si to dělat ale jaksi to poradne nefunguje takze ted se v tom hrabu ja ... muzu pouzit normalni cccam v 2.3.0 a dat soubory do urcenych slozek ? Popripade jak bych ho mel nainstalovat.
RTI se uz 3h snazim bootnou ale stale mi to nejde nevim kde delam chybu zkopiruju na flash disk dam do pristroje a ono by se to melo bootnou automaticky ale nejak se mi s tim nic neudela... zkusil jsem to tam bootnout i prez prohlizec ale jakmile kliknu na flash tak mi to vyhodi stranka neexistuje nebo nec otakoveho.
RTI se uz 3h snazim bootnou ale stale mi to nejde nevim kde delam chybu zkopiruju na flash disk dam do pristroje a ono by se to melo bootnou automaticky ale nejak se mi s tim nic neudela... zkusil jsem to tam bootnout i prez prohlizec ale jakmile kliknu na flash tak mi to vyhodi stranka neexistuje nebo nec otakoveho.
- gorick
- Mazák
Na inom fore som sa docital, ze:
You must put chip facing UP and in config it must be like this "/dev/ttyUSB0", on azbox mini me.
Preklad:
Musíte dať čip hore a config musí byť nastaveny takto "/ dev/ttyUSB0", na AzBox Mini-Me.
Neviem, ci to pomoze,,,config cccamu by mal byt v etc.
You must put chip facing UP and in config it must be like this "/dev/ttyUSB0", on azbox mini me.
Preklad:
Musíte dať čip hore a config musí byť nastaveny takto "/ dev/ttyUSB0", na AzBox Mini-Me.
Neviem, ci to pomoze,,,config cccamu by mal byt v etc.
-
- Nováček
To jsem taky cetl andrejtom mi s tim hodně pomáha zkouší konfigurovat ten cfg ale zatím se to nějak nedaří rozjet je to zapeklité...