E2 a nefunkcna citacka + Skylink ICE

Diskuze E2

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
matenko
Nováček
Nováček

E2 a nefunkcna citacka + Skylink ICE

Příspěvek od matenko »

Zdravim komunitu.
Pred nedavnom mi prestala fungovat interna citacka na mojom AZboxe Premium HD (Enigma2 1.6). Vyskusal som snad vsetky verzie cccam anj oscam, ale v logoch je stale, ze card initialization failed. U kamarata moja ICE karta ide v pohode, takze by mala byt v poriadku. Predpokladam, ze mi teda odisla citacka nejakym sposobom. Skusal som pracovat s kontaktmi, ale nic nepomohlo.

Chcel by som sa teda spytat, ake mam moznosti s nefuncnou internou citackou a ICE kartou? Da sa zohnat nejaka ina interna citacka kariet? Ak ano, tak aka a kde prosim? Je pre mna moznost s kupou nejakeho CI modulu riesenim, by som chcel zakazat zapisy na kartu? Ide to vobec?

Velka vdaka za info. Hladal som konkretne info tu na fore ,ale informacie tu su ohladom tohoto velmi matuce a nepresne.
Dik.

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: E2 a nefunkcna citacka + Skylink ICE

Příspěvek od visper »

CI modul v Enigmě nejde. Original čtečka má toto označení: Draco Smartcard B/D Rev. 3.00 2008.11.03
Integrovaný obvod který to obsluhuje je TDA8024T. Ale kde to sehnat ti neporadím. Zkus Sapro.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
Yano
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Yano »

Mozno by pomohla aj nejaka externa USB citacka, napr. Smargo ?

VU+ SOLO2 (BH/VTI), Toshiba SATA 500GB, DG 380S Speedy 90E-4W, PHILIPS 42PFL8404H/12
AZBOX Premium HD (1xDVB-S), (RTI1.7), SATA Samsung ECO Green 1TB, oscam 0D96
matenko
Nováček
Nováček

Příspěvek od matenko »

Velka vdaka pani za odpovede. Skusim si pozicat internu citacku od kamosa. Ak nepojde aj to, tak pravdepodobne bude vadny cip, kotry ovlada tu citacku. Ma oznacenie TDA8024T. podla dole spominaneho linku sa to u mna sprava presne tak isto. po vymene cipu to vraj ide uz dobre.

http://www....

Odpovědět

Zpět na „AZ HD Diskuze E2“