gatecomputers píše:- aktualizace 28.4.2012 -
1. OSCam svn6642 z 27.4.2012 (nakonfigurován pro Skylink ICE/Výměna karty [0D96] ; pro HDBOXy 9200/9300 dolní čtečka ; do konfiguráků přidán nový program Eurosport 2 HD)
2. Mcas ze 17.4.2012 (všechny karty) !!! pro nový firmware verze 1.10.13 ze 7.2.2012 a vyšší, nepoužívejte na starších firmwarech !!!
3. Xcam ze 6.3.2012
4. aktuální klíče (EMU) pro Mcas z 27.4.2012 (keydata.tmp,coconut.dat)
Diky, naformatoval jsem uzivatelsky data v pristroji, restartnul, nahral posledni pluginy, ale u vsech programu mi to psalo program zakodovan. Vypnul jsem tedy oscam a nechal zapnuty mcas, jede mi vsechno krome CT4 - stale pise program zakodovan... Tak nechapu, restart pristroje nepomohl - hdbox 7110 s poslednim fw btw. Jeste zkusim starsi pack pluginu...
pozdeji...
Nevim proc, ale od ty chvile co jsem do boxu vrznul tyhle pluginy se box chova dost divne, nedetekuje usb hdd, nereaguje na dalkac a startuje se tak tri, ctyri minuty... po dvou minutach se objevi logo hdbox, pak zase dlouho nic..... cerna obrazovka, DO nereaguje, predtim se mi to nikdy nestalo za ten tyden co ho mam doma... rovnez prestalo fungovat EPG, nepomohlo ani smazat vsechny kanaly a naladit je znova