Novy majitel, par dotazu...

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
NafNaf
Nováček
Nováček

Novy majitel, par dotazu...

Příspěvek od NafNaf »

Dobry den, jsem cerstvy majitel toho pristroje. Mam par otazek na ktery jsem nenasel odpoved jinde na foru. Mam posledni fw 2.10.29, nahrany mcas - verzi ze 16.3.2012, ciselny oznaceni jsem nenasel. Kartu mam Skylink i+rdeto hd taky nova. V CR kamaradovi jela asi tyden bez problemu v jeho prijimaci.

Prvni problem: nahrany porady mi nejdou prehrat v pc, zkousel jsem ruzny prehravace, ani vlc si neporadil. Nemusim nekde neco nastavit v mcas??? Nahravka se mi nacetla a sla mi prehrat pres iskysoft video converter, sla i predelat na jiny format, ale u nahravek napr. z novy hd jsem uz uspesny nebyl. Chtel bych aby nahrany porad sel prehrat na pc bez nutnosti jej prevadet do jineho format apod. Nevim v cem je chyba.

Druhy problem: tyka se nastaveni paraboly zrejme. Mam problem s prijmem na 12525Mhz - signal mi to ukazuje 96% a 82% kvality, takze nevim proc by mi nemel jit obraz kdyz mam tak dobrej signal. Nejde ani CT24 ktera je neplacena. Proto abych mel vubec signal musim pootocit LNB o docela hodne stupnu - to se netyka Vas zijicich v CR apod., ale ja jsem konkretne v Irsku a parabolu mam 125cm, ktera by 12525 mela prijimat bez problemu - signal to prijima slusnej, jen nemam obraz, ani kdyz dam rucni hledani, tak to na 12525 nenajde ani jeden program :-(

Treti vec: vubec nevim na co jsou dalsi ?pluginy?, emu, oscam, enigma, xcam - muzete me nekdo osvetit?

Dekuji

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Novy majitel, par dotazu...

Příspěvek od grantec »

Na *.TS subory musis pouzit TSdoctor - opravit im indexy aby sa dali prehrat v PC a dalej spracovat.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
supersat
Nováček
Nováček

Příspěvek od supersat »

pro NafNaf

záleží kde to přijímáš ? V Irsku ? jaký máš průměr paraboly ?
V těchto dnes došlo k migraci této TP na jinou družici ?

fantozi55
Nováček
Nováček

Příspěvek od fantozi55 »

s tým pozeraním nahrávok v pc som si to poriešil s nazdielaním hdd discu na pc aj dreambox,vu+uno a dokonca aj alien 8900 . návod ako na to je aj tu na fore v spoločných návodoch pre hdbox . cez pc aj satelit to môžem pozerať bez problémov . s frekvenciou 12525 som mal aj ja problém ale u mňa to bolo s f konektorom všetko ostatné išlo v pohode ked som ho vymenil tak som prepol na čt-24 a nastavil čo najlepšie silu a kvalitu signálu a ide to o.k. skús si parabolu nastaviť na tejto frekvencii . poznač si približne fixou na držiak vertikálnou čiarou aby si vedel kde asi si .

rejca
Nováček
Nováček

Příspěvek od rejca »

pro editaci nahrávek TS z tohoto stroje je výborný program videoredo ve verzi 4

TS převádím v SD bez rekomprese na MPEG, v HD na MKV - převod filmu trvá cca minutu

nemá to chybu :106:

NafNaf
Nováček
Nováček

Příspěvek od NafNaf »

Tak vsem dekuji za odpovedi.

Problem s prehravanim nahravek zatim nemuzu vyresit, protoze vcera se mi spadl externi hdd a je v haji :-( Zkusim rozchodit sdileni hdd pres router. Jinak jsem zkousel i ten videoredo a to taky neslo - nezkousel jsem ale ten tsdoctor. Testnu.

Jinak uz mi jedou vsechny kanaly ze 12525, vyresil jsem to uplne nahodou kdyz jsem to vyvsetloval cloveku co montuje satelity. Neslo to, taky nevedel cim by to bylo, signal jsem mel, rekl mi at mu ukazu programy co mi jedou, ok, vysel jsem ven abych pootocil LNB, jen od oka jsem s tim pootocil, dosel domu a uz jedou vsechny programy z 12525 i ostatni na jinych frekvencich. To byla fakt nahoda jak prase :))

rejca
Nováček
Nováček

Příspěvek od rejca »

NafNaf píše:Tak vsem dekuji za odpovedi.

Problem s prehravanim nahravek zatim nemuzu vyresit, protoze vcera se mi spadl externi hdd a je v haji :-( Zkusim rozchodit sdileni hdd pres router. Jinak jsem zkousel i ten videoredo a to taky neslo - nezkousel jsem ale ten tsdoctor. Testnu.

Jinak uz mi jedou vsechny kanaly ze 12525, vyresil jsem to uplne nahodou kdyz jsem to vyvsetloval cloveku co montuje satelity. Neslo to, taky nevedel cim by to bylo, signal jsem mel, rekl mi at mu ukazu programy co mi jedou, ok, vysel jsem ven abych pootocil LNB, jen od oka jsem s tim pootocil, dosel domu a uz jedou vsechny programy z 12525 i ostatni na jinych frekvencich. To byla fakt nahoda jak prase :))
může být problém ve Skylink Irdeto+ kartě v kombinaci MCAS, netuším - mě videoredo čte nahrávky v pohodě, stejně jako VLC media player i další přehrávače....

zkusil bych ještě OSCAM, případně nějaký CAM modul

já mám 7110 v kombinaci ICE + Mascom CAM (Irdeto + CW) a šlape to ok (i v uni čtečce s pluginy)

dobsa
Nováček
Nováček

Příspěvek od dobsa »

Tak jsem se stal na pár dní majitelem tohoto přijímače. Mne se také nedaří přehrát nahrávky jinde než v přijímači :-( Ani výše zmiňované softwary nepomohli. Ten VideoRedo mi napíše že nenašel stream. Pouze z ČT24 se podařilo tímto programem TS upravit pro přehrávání. V recenzích se všude píše že záznam je nekódovaný, ale mé zkušenosti naznačují opak. Nahrávka je vždy tvořena jedním TS souborem a dvě mi pomocnými (zřejmě klíč pro přehrávač). Zkoušel jsem všechny možné FW ale beze změny. Pro úplnost uvádím že jedu na čisté IRDETO kartě UPC. Na mém druhém SatElita2000 není vůbec žádný problém. Vytvoří se jen jediný TS soubor který jde přehrát kdekoliv... Tak jsem ho raději vrátil - záznam je pro mne důležitý

rost
Nováček
Nováček

Příspěvek od rost »

Nahrávky ve formátu .ts přehrává KMPlayer a je jedno jestli je to nahrávka SD nebo HD kanálu.

exe854
Nováček
Nováček

Příspěvek od exe854 »

staci mat nieco ako K-Lite Codec Pack (najlepsie ten) a prehraje to vsetko

http://codecguide.com/download_kl.htm

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-7110 HD PVR“