Skylink ICE

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
peedros
Nováček
Nováček

Skylink ICE

Příspěvek od peedros »

Ahoj, omlouvám se, jsem lama, ale chtěl bych vás poprosit o radu,neboť už si nevím rady. Dneska mi přišel HD BOX 7110, nahrál jsem do něj nový firmware v2.10.29. Dle rady tady na fóru jsem vypnul interní čítačku v CAS, nainstaloval OSCAM http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 359&t=9458 z prvního příspěvku. Ovšem nenajde mi to žádné české programy z 23,5 Astry a nevím, v čem může být problém. V HD-BOXu jsou továrně seřazeny české programy,ani jeden však nejde.

1) je třeba ten OSCAM upravit?
2) Jak nastavit DISQ, když máme sloučené dva satelity do jednoho přes DISQ, vím,že 19 Astra je DISQA.23,5 Astra DISQB

Zkoušel jsem i MCAS, ale ani ten nefungoval,nenašel ani jeden program. Nevím, jak jej nakonfigurovat, poradí někdo? Karta Skylink ICE.

rost
Nováček
Nováček

Re: Skylink ICE

Příspěvek od rost »

v první řadě musíš mít signál, asi je špatně nastavený DisecQ, takže manu-nastavení antény-disecq.
volba "1" je totéž co "A" a "2" je "B".
Když to tam změníš měl by naběhnout signál, úroveň uvidíš v tom nastavení antény dole.
Když signál naběhne pak bude fungovat ČT24 nebo Očko.
Pak teprve řeš pluginy.
Začni klidně s Mcasem, pro začátek je jednodušší, nic se v nšm nemusí nastavovat, stačí spustit v automatickém režimu.
Ten oscam by měl být nakonfigurovaný pro ICE, takže také není třeba nastavovat.

peedros
Nováček
Nováček

Re: Skylink ICE

Příspěvek od peedros »

Děkuji, měl jsi pravdu. Mám tedy nainstalován FW v. 2.10.2.8.2012 a běžím na MCAS ze 16.3. Bylo blbě nastavené DISEqC, už mi jede jako Astra 19, tak 23,5. Jediný problém už je jen v tom, že mi blbne vše na transpondéru 12525 MHz,V,FEC 3/4,27500 (konkrétně ČT2,ČT4 Sport a ČT24, ostatní mám v HD nebo na to nekoukám). Projevuje se to tak, že to naladím a chvíli to běží a po chvilce naskočí hláška "PROGRAM ZAKÓDOVÁN" nebo "CHYBA PROGRAMU". Dělá to jen tohle,jinak mi vše jde naladit hned a nepřišel jsem na žádnou jinou chybu. Pomáhá pouze tvrdý restart nebo vypnutí a zap pomocí dálky. Zkoušel jsem i OSCAM, dělá to samé :/ Karta je Skylink ICE (akce výměna)

Ještě bych se chtěl nějaké dobré duše zeptat, jak na web interface. Nainstaloval jsem to na můj HD-BOX, ve www interface běží,ale chybí obrázky, a nefunguje například EPG,restart na dálku. Musí se ještě něco někam kopírovat? Instaloval jsem FortisWebIo_V5_cz (http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 172&t=4931)

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-7110 HD PVR“