nejde mi nainštalovať E2
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
- gorick
- Mazák
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Re: nejde mi nainštalovať E2
Je to dobre. To je len zavadzac na E2. Instalovat sa bude az potom subor patch.e2 z PC, ktory nacitava Azup
DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500
-
- Nováček
Potřeboval bych taky poradit. Zkoušel jsem různá image E2. Skončil jsem na Open PLI. Problém mám v tom, že když chci změnit na další image, tak po vložení usb se zavaděčem mi box na usb vůbec nereaguje a bootuje do Open PLI. Zkoušel jsem flashku znovu formátovat, kopírovat jinej patch.bin, ale je to pořád stejné.
- gorick
- Mazák
Ked prechadzas z E2 na inu E2, usb uz netreba.
Spust Azup, zadaj ip, stlac Go a box sa restartuje do rescue modu,
potom znova Azup, IP, nacitaj patch.e2 a instaluje sa...
-
- Nováček
Díky za odpověd. To jsem taky zkoušel, ale jak jsem psal mám problém v tomto image a nevím proč se spojením FTP. Když spustím Azup a zadám IP nejsem spojen. Zkoušel jsem i návrat na ofi.fw, ale usb není vidět, startuje to pořád do open pli.gorick píše:Ked prechadzas z E2 na inu E2, usb uz netreba.
-
- Nováček
Potřebuji to rozjed nějak přes usb. Nevím jak.Hdtv09 píše:Díky za odpověd. To jsem taky zkoušel, ale jak jsem psal mám problém v tomto image a nevím proč se spojením FTP. Když spustím Azup a zadám IP nejsem spojen. Zkoušel jsem i návrat na ofi.fw, ale usb není vidět, startuje to pořád do open pli.gorick píše:Ked prechadzas z E2 na inu E2, usb uz netreba.
- gorick
- Mazák
No, tak to spojenie musis mat tak, ci tak. Aj ked chces prejst na oficial fw. treba myslim najprv nahrat subor z Backtooficial.rar
Neviem, preco ti nejde spojenie v OpenRsi. Ja pouzivam tento image tiez a nikdy som nemal problem, oproti RTI som nic nemenil, FTP je ok.
Nenainstaloval si nejaky firewal? Daj to do firemnych nastaveni a skusaj pripojenie.
Neviem, preco ti nejde spojenie v OpenRsi. Ja pouzivam tento image tiez a nikdy som nemal problem, oproti RTI som nic nemenil, FTP je ok.
Nenainstaloval si nejaky firewal? Daj to do firemnych nastaveni a skusaj pripojenie.
-
- Nováček
Továrko jsem taky zkoušel a nic. FTP nefunguje jen v tomto image, ostatní jdou. Problém je v tom že ted se do boxu nedostanu. Budu asi muset zkusit něco přes R232 jestli to půjde.gorick píše:No, tak to spojenie musis mat tak, ci tak. Aj ked chces prejst na oficial fw. treba myslim najprv nahrat subor z Backtooficial.rar
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Když při bootování podržíš VOL+ tak se dostaneš do rescue mode a musí jít ftp ze samotného kernelu i kdyby tam nebyl žádný image. Pokud nejde, tak je to buď hardwarový problém (LAN karta nebo kabel) a nebo problém v PC.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
- Nováček
Tohle jsem potřeboval. Moc děkuju, už to funguje.visper píše:Když při bootování podržíš VOL+ tak se dostaneš do rescue mode a musí jít ftp ze samotného kernelu i kdyby tam nebyl žádný image. Pokud nejde, tak je to buď hardwarový problém (LAN karta nebo kabel) a nebo problém v PC.