Rozlisenie videa

Nastavení a diskuze kolem tohoto modelu.
Odpovědět
pbch
Nováček
Nováček

Rozlisenie videa

Příspěvek od pbch »

Potreboval by som poradit s nastavenim satelitneho prijimaca Satelita 2000HD.
v menu - TV system - rozliseni videa som mal doteraz nastavenu hodnotu 576i. je potrebne po kupe full HD televizora tuto hodnotu zmenit na 1080? skusal som to ale ale po potvrdeni hodnoty 1080 sa mi to vrati na hodnotu 576. satelit s TV mam zatial prepojeny len prilozenou redukciou ext.(RGB) - scart. je na to potrebny HDMI kabel? sat.prijimac bol zakupeny 5/2010 a zatial je s nezmenenym firmwarom. dakujem za kazdu radu.

buco4959
Nováček
Nováček

Re: Rozlisenie videa

Příspěvek od buco4959 »

pbch píše:Potreboval by som poradit s nastavenim satelitneho prijimaca Satelita 2000HD.
v menu - TV system - rozliseni videa som mal doteraz nastavenu hodnotu 576i. je potrebne po kupe full HD televizora tuto hodnotu zmenit na 1080? skusal som to ale ale po potvrdeni hodnoty 1080 sa mi to vrati na hodnotu 576. satelit s TV mam zatial prepojeny len prilozenou redukciou ext.(RGB) - scart. je na to potrebny HDMI kabel? sat.prijimac bol zakupeny 5/2010 a zatial je s nezmenenym firmwarom. dakujem za kazdu radu.
Pravdaže treba HDMI kábel u mna bolo to isté ked som mal 1.radu firm. dal som dvojkovu a od vtedy pokoj.

pbch
Nováček
Nováček

Příspěvek od pbch »

dakujem, uz si uzivam HD rozlisenie tak ako ma byt. vsimol som si vsak, ze na HBO HD od skylinku mam posunutu cesku zvukovu stopu o zhruba 0,5s neskor. fw mam V 2.14B1*

buco4959
Nováček
Nováček

Příspěvek od buco4959 »

pbch píše:dakujem, uz si uzivam HD rozlisenie tak ako ma byt. vsimol som si vsak, ze na HBO HD od skylinku mam posunutu cesku zvukovu stopu o zhruba 0,5s neskor. fw mam V 2.14B1*
To bude chyba u nich,ale skus poprepýnať audio na inu stopu a vrátiť naspeť. :lol:

Morigu
Nováček
Nováček

Příspěvek od Morigu »

zkusim obnovit...
poridil jsem HD plazmu panasonica, mam propojeno pres hdmi, ale nejak nemuzu nastavit satelitu k naproste spokojenosti...zkousel jsem ruzne kombinace, ale nekdy jsou lidi roztazeni nebo tlusti
jak mate pls nastaveny polozky v menu
- rozliseni videa - vyberte z 480i, 576i, 480p, 576p, 720p a 1080i. (naposledy co jsem se dival, jsem tam mel teda max moznost 576i)
- mod pomeru - Vyberte ze 4:3 LetterBox, 4:3 PanScan, 16:9 a Auto
- vystup videa - Vyberte mezi RGB a CVBS.
- digitalni vystup zvuku - Vyberte mezi LPCM výstup, Auto a BS výstup

popr je potreba nastavit neco specifickyho jeste primo v televizi aby se to nejak nehadalo nebo tak neco?
diky moc

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

Nastav 1080i ,telku máš 16:9 tak nastavení je jasné . Můžeš dát i na auto. Zvuk máš přes hdmi takže to nemusíš nastavovat a na panákovi nastav taky 16:9 a to vše. Některé pořady starší třeba na nově hd budou po krajích mít černé pruhy s tím se nic nedělá hold to tak už je. Roztahovat to nemá cenu pak mají ty "mordy" roztažené :D

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze SatElita 2000HD“