ice irdeto

Nastavení a diskuze kolem Showboxu.

Moderátoři: By.Bob, s@pro

Odpovědět
Lojza1
Nováček
Nováček

ice irdeto

Příspěvek od Lojza1 »

Chlapci zdravím,mám takový problém a to,že jsem před koncem roku koupil kartu výměna a vše bylo OK včetně bonus balíčku.Včera jsem dal novou registraci a nic.Starou kartu mě dnes bloknuli a tak jsem hledal chybu a zjistil jsem,že číslo nové karty ICE se nezhoduje s číslem,které se mě ukáže na přístupové kartě v nabídce přístroje.Kontaktoval jsem TaT tak uvidím co odepíšou je to tam na dlouhé lokte jen včera jsem kvůli ztracenému heslu volal hodinu.Co je,ale horší tak se mě nějak bloknul schowbox nemůžu se dostat na PIN,při jakémkoliv přepnutí v menu na PIN se ozve pípnutí dám první 3 nuly a čtvrtou už to nevezme a vymažou se hvězdičky navíc se mě nepřetočí parabola ani na Astru1 takže v pytli.Zdali někdo víte radu budu rád,Mám tam soft září 2009 a byl jsem rád,že ve zkušební době to běží bez úprav a ejhle je tu problém.Dík za odpověď Lojza.

Lojza1
Nováček
Nováček

Re: ice I-deto

Příspěvek od Lojza1 »

Tak pani mě napsala,chyba na mojí straně abych si zašel s přístrojem do firmy kde jsem ho koupil a tam mě ho přehráli. Ale o té neshodě čísel se nezmiňuje a píšou ,že karta je aktivní.Zkoušel jsem jí ve starém Humaxu 5300Vaci ale i tam píše jiné číslo než je na kartě vyznačeno.Nevíte hoši co by mohlo zlobit u toho Schowboxu 300 s tím pinem nemám někde něco přepnutého?Thomik ani nikdo jiný z kapacit to tady asi nečte.

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

Co si pamtuji tak číslo karty showbox zobrazoval špatně ,chybělo tam poslední číslo.

Chce to přehrát fw na předposlední verzi a podle návodu udělat reset klíčů.

Pin ti zašlu přes SZ.

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
stoun1
Nováček
Nováček

Příspěvek od stoun1 »

muzu poprosit o ten posledni fw? me to prestalo fungovat taky z niceho nic,moc diky :87:

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze Showbox DVB-S S-300/301 Platinum“