Nejde mi originální karta "služba je aktuálně kodovana

Nastavení a diskuze kolem Showboxu.

Moderátoři: By.Bob, s@pro

Odpovědět
Gus
Nováček
Nováček

Nejde mi originální karta "služba je aktuálně kodovana

Příspěvek od Gus »

Ahoj,potřeboval bych poradit,stále mi píše "služba je aktuálně kodovaná" ,zkoušel jsem různé fw i nastavení podle návodu zde na foru a když v menu Přístupová karta furt mi píše neni vložena at jí dávám tak nebo tak,ale když jí tam dám tak přístroj píše kontrola karty ,nedělám ještě někde chybu?

ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Nejde mi originální karta "služba je aktuálně kodovana

Příspěvek od ShaMan »

Gus píše:Ahoj,potřeboval bych poradit,stále mi píše "služba je aktuálně kodovaná" ,zkoušel jsem různé fw i nastavení podle návodu zde na foru a když v menu Přístupová karta furt mi píše neni vložena at jí dávám tak nebo tak,ale když jí tam dám tak přístroj píše kontrola karty ,nedělám ještě někde chybu?
Mastercard se strká do bankomatu , a jaký tam máš zůstatek ?

A ted vážně , jaká karta , karet je mnoho typů , v jiném přijímači hraje , jaký tam máš firmware ?

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
winky1404
Nováček
Nováček

Příspěvek od winky1404 »

tiež mám podobný problém .... včera večer mi to začalo robiť problémy
večer som šiel zapnúť TV a ukazuje mi na všetko že služba je aktualne kodovana .... iba volny ako TA3 a Patriot ide .... mam skylink

a aby sa porozumelo veci ešte lepšie .... skušal som rozne FW ... teraz tam je FW 12012011 resetovany a nahodene nove udaje o preladeni ... programy našlo ale ani za boha ich nezobere .... po 5 minutach mi spristupnilo JOJ a JOJ Plus a nič viac

prva karta čo som mal bola normalne karta Skylink Cryptoworks a ta tam bežala uplne v pohode .... akonahle sme počuli o programe vymena (to je asi 10.1.2012) tak sme si kartu novu objednali a ak hned registrovali .... dali sme ju do mašiny, po 1.2 sme normalne nove programy naladili a frčali sme ... až do včerajšieho večera ..... tato druha karta je ASI Skylink Irdeto ICE .... pri čipe je fialova farba, pod čipom je ICE01 a pd tym PIN: 0000

neviem ako sy s tym dať rady .... poradte pls .... už som z tých všetkých info čo som za posledných 12 hodín čítal uplne mimo :51:
diky za každu radu

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

Zkus přečíst tohle viewtopic.php?f=367&t=8964

viewtopic.php?f=370&p=79321#p79321

Podle mě je problém s tím že tam flákáté páté přes deváté.

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze Showbox DVB-S S-300/301 Platinum“