RTi Core v1.6.0

Diskuze E2

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
leonekx

Re: RTi Core v1.6.0

Příspěvek od leonekx »

Tak po predchozim neuspechu s RTI 1.6 jsem to znova preflashnul opet na RTI 1.6 vse docela funguje, ale zas jinej pruser, kdyz to dam do standby a pak to probudim, tak na HDMI neni zadnej signal pristroj se probudi, ale neposle nic na HDMI vystup, musim dat reboot. Nemel byste pls nekdo nejakej napad ? Manzelka uz zacina byt dost nervozni...nema pro moje experimenty nako pochopeni.... ;-)

hitman222
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hitman222 »

leonekx píše:Tak po predchozim neuspechu s RTI 1.6 jsem to znova preflashnul opet na RTI 1.6 vse docela funguje, ale zas jinej pruser, kdyz to dam do standby a pak to probudim, tak na HDMI neni zadnej signal pristroj se probudi, ale neposle nic na HDMI vystup, musim dat reboot. Nemel byste pls nekdo nejakej napad ? Manzelka uz zacina byt dost nervozni...nema pro moje experimenty nako pochopeni.... ;-)
Uz se to tu psalo poustet prvni TV a jak naskoci tak potom satelit.

Dream800 HDse_OpenPli
Vu+Solo2_OpenPli
Cloud-ibox3_OpenPli
Dreambox 7020,Dreambox 500
Samsung UE46ES8000
A-DATA NH92 Slim HDD 2.5" 320GB - modrý (blue), 12mm, USB2.0, 5400ot, ANH92-320GU-RBL,
motor SG2100(SKY Link)
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Já myslím, že pošle ale některá TV se nechytne. Nepomůže na TV přecvaknout HDMI vstup jinam a zpět? Je to samozřejmě problém boxu, ale některým TV to vadí a některým ne.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
leonekx

Příspěvek od leonekx »

leonekx píše:Tak po predchozim neuspechu s RTI 1.6 jsem to znova preflashnul opet na RTI 1.6 vse docela funguje, ale zas jinej pruser, kdyz to dam do standby a pak to probudim, tak na HDMI neni zadnej signal pristroj se probudi, ale neposle nic na HDMI vystup, musim dat reboot. Nemel byste pls nekdo nejakej napad ? Manzelka uz zacina byt dost nervozni...nema pro moje experimenty nako pochopeni.... ;-)
Je divny ze to zaclo delat az ted, pred tim flashem jsem mel taky RTI 1.6 a nedelalo to... :cry:

leonekx

Příspěvek od leonekx »

Další postřehy co mi dělá RTi Core v1.6.0 :

- jak jsem psal již před tím občas se ze standby neprobudí resp. probudí, ale bez signálu na HDMI nutný reboot
- zkoušel jsem media player chodilo to ok, ale stalo se mi jsem po cca 45 minutách film přerušil, ale už mi nenaskočil obraz z tuneru nutný reboot
- cca 3x mi při zavření My tube playeru vytuhl přístroj tak, že jsem musel rebootnout vzadu vypnutím tl.
- jinak přepínání ok, odezvy přístroje vcelku svižný emu pluginy bez problému, epg funguje

Zlepšení tam nějaký je, ale pořád mi to víc připomíná naprclý Win 95 než stabilní systém.

visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

Ono se totiž to HDMI ve standby vůbec nevypíná, jenom se zamaskuje černou plochou. Takže je to spíš problém TV, že se nedokáže připojit na běžící HDMI. TV Samsung problém nemá. Ale uznávám, že HDMI v Azboxu se nechová úplně standartně.

ftom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ftom »

visper píše:Ono se totiž to HDMI ve standby vůbec nevypíná, jenom se zamaskuje černou plochou. Takže je to spíš problém TV, že se nedokáže připojit na běžící HDMI. TV Samsung problém nemá. Ale uznávám, že HDMI v Azboxu se nechová úplně standartně.
Jáá mám Samsung a ten problém má. Už jsem zkoušel v servisním menu různá nastavení HDMI a je to tam pořád i s úpravou Standby.py na boxu, aby se jenom nemaskovalo černou obrazovkou...

AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0
leonekx

Příspěvek od leonekx »

visper píše:Ono se totiž to HDMI ve standby vůbec nevypíná, jenom se zamaskuje černou plochou. Takže je to spíš problém TV, že se nedokáže připojit na běžící HDMI. TV Samsung problém nemá. Ale uznávám, že HDMI v Azboxu se nechová úpně standartně.
Obávám se, že to problém TV nebude když totiž Azbox vypnu do standby, tak TV normalně napíše, že nemá na HDMI signál. Takže podle mě HDMI vypíná a mimochodem mám rovněž TV Samsung...

visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

Já nemám upravené standby.py, tak asi proto. Většinou to vypínám vypínačem. HDMI mi zatím nenaběhlo jen jednou za poslední měsíc.

JohnCenaWWE Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od JohnCenaWWE »

u pluska :8: ide ok,raz sa mi to stalo na samsungu,odvtedy ked zapnem tv hned zapnem aj box a slape ako hodinky

Azbox PremiumHD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 HdPvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,SSD Patriot Burst 120 GB,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
OpenPLi 7,0 Kernel 3.3.1
brano2405
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od brano2405 »

Aj u premiuma to ide ok,mam samsung a tiez to robim najprv tv a hned box a nestalo sa mi to ani raz.

Azbox premium,RTi 1.7.0,USB OpenPli 2,1,CCcam 2.3.0,ariwa 200HD,ariwa 202E,HDBOX 9105plus Skylink ICE,SG2100 usals,LED Samsung ue40d6100
VeeN
Nováček
Nováček

Příspěvek od VeeN »

Mam taky zaujimavy poznatok.
pri sledovani Prostreno na Prima Family sa vzdy 18:26 sekne obraz. pomoze prepnutie na iny kanal a skok spat.
viac-menej my to ani nevadi, len ma zaujima cim by to mohlo byt, resp. ci to robi aj niekomu inemu (pouzivam oscam ako klienta) ...

hdcz
Nováček
Nováček

Příspěvek od hdcz »

Me to jede v poradku. 1.6 a cccam.

AZbox premium 500gb + Azbox Elite.
Fishburn Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Příspěvek od Fishburn »

Možná jste psali ..ale je dostupný Nový update v Online RTI UPDATE V AZBOXU 6.2.2012 RTI info v 1.2

Já ho přehledl,,, zjistil jsem podle datumu..

AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.3,9.
Amiko Alien Min OpenATV 6.3,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.4 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+ CCcam 2.3.9 Aktive
mR_nEo
Nováček
Nováček

Příspěvek od mR_nEo »

Zdravim pratele,
jsem uzivatelem AZBoxu jiz velmi dlouhou dobu a zdejsi forum mi bylo a je opravdu zdatnym pomocnikem. Nedavno jsem presel z ofiko fw na Enigmu2 ve verzi 1.6.0 spolu s CCcamem 2.3.0. S drobnejsima porodnima bolestma se mi upgrade podaril a vsechno frcelo jak ma. Byl jsem nadsen k jak obrovskemu zlepseni funkce celeho AZBoxu dity RTi tymu doslo.
Lec vcera se mi stala velmi neprijemna vec. Dival jsem se z disku na dil serialu klasicky stazeneho z netu a zhruba v pulce doslo ke kompletnimu vytuhu a byl nutny restart podrzenim tlacitka na DO. To neni zas az tak divna vec, uz se mi to parkrat stalo. Nicmene od te doby mi nejde z disku pustit uz vubec nic (HD mkv ani SD avi-xvid). Kdykoliv se o to pokusim, dostanu akorat zelenou smrt a kompletni vytuh.
Zatim me nenapada jina moznost nez znovu komplet preflashovat firmware a pevne doufam, ze to problem vyresi. Neprihodila se podobna neprijemnost i nekomu z vas?
Disk v AZBoxu by mel byt v poradku, stahovani prez ftp jede normalne. Nastesti i klasicky telka a sdileni jede jak ma, takze prozatim jsem akorat odriznut od sledovani veci z disku.
Kdyby ciste nahodou nekoho napadlo jak tento problem vyresit bez nutnosti kompletniho preflashovani, budu velmi vdecny.

AZBox Premium HD+ TWIN Tuner (2x DVBS2) • Panasonic TX-P50G20E • SAMSUNG HD154UI F2 HDD 1.5TB 32MB SATA II ECOGREEN • RTi 1.6.0 + CCcam 2.3.0 • Inverto Black Pro Monoblok Quad Astra 23,5° a 19,2° • Skylink ICE
Odpovědět

Zpět na „AZ HD Diskuze E2“