Jen mám malý dotaz, najednou mi na NOVA HD nejede asi týden zvuk. Mám něco špatně nebo je to normální ???
Ať dělám co dělám, zvuk mi prostě nejede. Na jiných HD programech se zvukem nemám problém.
Moderátor: 005jon

Nazdar Radek, potvrdzujem, u mňa takisto nejde na NOVA HD zvuk, počkajme či sa to nevyrieši po 1. februári ...Radek píše:Vzhledem k tomu, že teď mi to dělá taky a že nedávno jsem na YouTube hledal plno informací o svém novém digitálním foťáku a jeho příslušenství a to bez problémů běželo, taktéž na FW 1.52, hledal bych nějakou změnu spíš na straně YouTube se kterou se vývojáři budou muset v nové verzi FW nějak vyrovnat.
Jen mám malý dotaz, najednou mi na NOVA HD nejede asi týden zvuk. Mám něco špatně nebo je to normální ???![]()
Ať dělám co dělám, zvuk mi prostě nejede. Na jiných HD programech se zvukem nemám problém.

Na nic nečekej smázni stanici u které Ti nejde zvuk a ručně zadej frekvenci a nech naladit znovu a už Ti půjde stejný problém jsem řešil nedávno ....jbystrik píše:Nazdar Radek, potvrdzujem, u mňa takisto nejde na NOVA HD zvuk, počkajme či sa to nevyrieši po 1. februári ...Radek píše:Vzhledem k tomu, že teď mi to dělá taky a že nedávno jsem na YouTube hledal plno informací o svém novém digitálním foťáku a jeho příslušenství a to bez problémů běželo, taktéž na FW 1.52, hledal bych nějakou změnu spíš na straně YouTube se kterou se vývojáři budou muset v nové verzi FW nějak vyrovnat.
Jen mám malý dotaz, najednou mi na NOVA HD nejede asi týden zvuk. Mám něco špatně nebo je to normální ???![]()

Díky Esi, večer skúsim, i keď som ju ručne ladil tento víkend, žeby ju zle naladilo ?esi píše:Na nic nečekej smázni stanici u které Ti nejde zvuk a ručně zadej frekvenci a nech naladit znovu a už Ti půjde stejný problém jsem řešil nedávno ....jbystrik píše:Nazdar Radek, potvrdzujem, u mňa takisto nejde na NOVA HD zvuk, počkajme či sa to nevyrieši po 1. februári ...Radek píše:Vzhledem k tomu, že teď mi to dělá taky a že nedávno jsem na YouTube hledal plno informací o svém novém digitálním foťáku a jeho příslušenství a to bez problémů běželo, taktéž na FW 1.52, hledal bych nějakou změnu spíš na straně YouTube se kterou se vývojáři budou muset v nové verzi FW nějak vyrovnat.