Zatuhnutí 7110
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
Zatuhnutí 7110
Včera jsem psal,že mi nejde EPG a dnes ráno mi přijímač zatuhl.Mám tam teď fw 2.09.87 a oscam+mgcamd.Včera všechno běželo bez problémů,i ráno.Pak jsem vypl HD a když jsem ho znovu zapnul tak naskočilo HD BOX objevila se lišta s programem a přijímač zatuhl.A tak je to po každém spuštění.Když se pokusím dostat do menu dostanu se ke třetímu kliknutí a HD zatuhne.PoraďteLinux jsem ještě neměl Hd box mám druhý den ,předtím jsem měl octagona.Linux jsem ještě neměl.Forum procházím,ale odpověď na tento problém jsem ještě nenašel.
Xtrend 8000,HD Box 7110
-
- Nováček
Re: Zatuhnutí 7110
zkusil bych smazat automaticke spusteni pluginu, do prijimace se dostanes z pocitace, jestli je pripojeny k LANu, tam ve slozce var hledej autorun.sh :), prijimac umi prijimat DHCPjjara píše:Včera jsem psal,že mi nejde EPG a dnes ráno mi přijímač zatuhl.Mám tam teď fw 2.09.87 a oscam+mgcamd.Včera všechno běželo bez problémů,i ráno.Pak jsem vypl HD a když jsem ho znovu zapnul tak naskočilo HD BOX objevila se lišta s programem a přijímač zatuhl.A tak je to po každém spuštění.Když se pokusím dostat do menu dostanu se ke třetímu kliknutí a HD zatuhne.PoraďteLinux jsem ještě neměl Hd box mám druhý den ,předtím jsem měl octagona.Linux jsem ještě neměl.Forum procházím,ale odpověď na tento problém jsem ještě nenašel.
-
- Nováček
Díky,jak se dostanu domů,tak to zkusím.Ještě musím zjistit jak se do přijímače dostanu.rejca píše:zkusil bych smazat automaticke spusteni pluginu, do prijimace se dostanes z pocitace, jestli je pripojeny k LANu, tam ve slozce var hledej autorun.sh :), prijimac umi prijimat DHCPjjara píše:Včera jsem psal,že mi nejde EPG a dnes ráno mi přijímač zatuhl.Mám tam teď fw 2.09.87 a oscam+mgcamd.Včera všechno běželo bez problémů,i ráno.Pak jsem vypl HD a když jsem ho znovu zapnul tak naskočilo HD BOX objevila se lišta s programem a přijímač zatuhl.A tak je to po každém spuštění.Když se pokusím dostat do menu dostanu se ke třetímu kliknutí a HD zatuhne.PoraďteLinux jsem ještě neměl Hd box mám druhý den ,předtím jsem měl octagona.Linux jsem ještě neměl.Forum procházím,ale odpověď na tento problém jsem ještě nenašel.
Xtrend 8000,HD Box 7110
-
- Nováček
Já se připojoval klasicky přes total commander sítovou cestou tj. např. \\192.168.1.105\root nebo tak nejak :-)jjara píše:Díky,jak se dostanu domů,tak to zkusím.Ještě musím zjistit jak se do přijímače dostanu.rejca píše:zkusil bych smazat automaticke spusteni pluginu, do prijimace se dostanes z pocitace, jestli je pripojeny k LANu, tam ve slozce var hledej autorun.sh :), prijimac umi prijimat DHCPjjara píše:Včera jsem psal,že mi nejde EPG a dnes ráno mi přijímač zatuhl.Mám tam teď fw 2.09.87 a oscam+mgcamd.Včera všechno běželo bez problémů,i ráno.Pak jsem vypl HD a když jsem ho znovu zapnul tak naskočilo HD BOX objevila se lišta s programem a přijímač zatuhl.A tak je to po každém spuštění.Když se pokusím dostat do menu dostanu se ke třetímu kliknutí a HD zatuhne.PoraďteLinux jsem ještě neměl Hd box mám druhý den ,předtím jsem měl octagona.Linux jsem ještě neměl.Forum procházím,ale odpověď na tento problém jsem ještě nenašel.
-
- Nováček
-
- Nováček
Bohužel připojení k HD boxu se nedaří,když zadám IP adresu 10.0.0.3,tak se objeví prázdná stránka s nadpisem Welcome to PVHDR,a to je vše.
Xtrend 8000,HD Box 7110
-
- Nováček
Dík rejcovi za dobrou radu s autorun.exe.,a grantecovi za navedení na RCC,pomocí něhož jsem se dostal do 7110.TeĎ ještě vyzkouším nějaký oscam,nebo Mcas.Díky pánové. 

Xtrend 8000,HD Box 7110
-
- Nováček
Nemáš zač, rád pomohu, zatím se mi jeví nejstabilnější verze .61 s MCAS z 2.1.2012 (i když dovozce mi doporučoval z 13.1., ten mi na ICE trošku zlobil).jjara píše:Dík rejcovi za dobrou radu s autorun.exe.,a grantecovi za navedení na RCC,pomocí něhož jsem se dostal do 7110.TeĎ ještě vyzkouším nějaký oscam,nebo Mcas.Díky pánové.
Nicméně mě došla trpělivost a mám v přijímači CI Mascom CW/Irdeto 1.23. Mezi výhody patří to, že i v režimu Irdeto nahrává nešifrovaně (snad jako jediný modul) a velká stabilita. Nevýhoda je jediná, nefunguje PIP a souběžné nahrávání/dívání z jednoho TP. Umí se 7110 dekódovat jen jeden kanál, i když zvládá dual decrypt očividně ho 7110 na CAM šachtě nepodporuje (jen pomocí pluginů) - škoda.
-
- Nováček
Mám zač,protože jsem nováček,a i když jsem dva měsíce předem četl forum nečekal jsem takové problémy hned od začátku.Teď mám fw 2.09.87 a oscam z 22.1.2012,a Mcas z18.1.2012.Jedu na Mcas a zatím spokojenost.Vyzkoušena karta SKY výměna a CS Link CW,zatím bez problémů.Ještě jednou dík. 
Jediný problém.nejede EPG.

Jediný problém.nejede EPG.
Xtrend 8000,HD Box 7110
-
- Nováček
-
- Nováček
Ještě jeden nový poznatek.7110 mi zatuhla a po podržení vypínacího tlačítka asi5-7 sekund,se box opět rozběhl(tlačítko na boxu).
Xtrend 8000,HD Box 7110