Díky za reakci. U mne DLNA na všem ostatním chodí bez problémů (TV, BlueRay, XBOX). Proto jsem to na AZtku zkoušel. S tím mountováním máš určitě pravdu. Já to zkoušel přímo přes menu boxu a tam to prostě nejde mountout současně. Buď jeden nebo druhý. Do větších pokusů jsem se sám nepouštěl, nemám s linuxem moc zkušeností. Zkouším tedy s knížkou (Linux) a jen to co chápu, abych si to sám zbytečně nerozhasil :-). Pokud mi chceš pomoci, pošli mi tvůj fstab (stačí výpis) pro inspiraci např. na PM. Díky.interfernet píše:DLNA je na nic. Ani v TV to pořádně nefunguje. Tato fíčura mi vůbec nechyběla a ani ji nebudu používat. Uživatelům přeju pevné nervy.VTronik píše:Také jsem se těšil, že bude funkční DLNA. Je to tak napůl. Zařízení najde správně, disky na něm připojené také najde správně a v adresářích se lze pohybovat. Film to ale nespustí. Po stisknutí tl. na DO se to tváří jako, že začne přehrávat, ale hned to spadne. Při tom jsem si všiml, že soubor, který je viditelný v adresáři má příponu m3u. Na disku má ale fyzicky příponu mkv. Bude v tom nějaký zakopaný pes, protože žádné m3u soubory tam nemám... Tentýž disk po mountnutí přes mountmanager jinak funguje OK. Přes DLNA jsem to chtěl proto, že na síti mám 3 různé a přes mountmanagera se to musí vždy odmountovat a pak teprve druhý mountnout. No otrava...
Btw - VTroniku proč odmountováváš?? Mám připojené dvě sdílené složky najednou přes fstab a nalistuju, kterou zrovna potřebuju. Mountmanager jsem ještě nepoužil. Není nad čistou editaci souborů vi editorem přes putty
PS: Já chci mountnout jeden síťový disk EXT a druhý NTFS.