OSCAM na 2 čítačky

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
11gogo11
Nováček
Nováček

OSCAM na 2 čítačky

Příspěvek od 11gogo11 »

Prepáčte že to píšem práve sem. Nemáte náhodou niekto OSCAM na 2 čítačky hore CSlink CryptoWorks dolu Skylink ICE alebo naopak to je jedno. Nemôžem tu taký nájsť a nedá sa mi ani spojiť s boxom cez htt://ipboxu:8888. Ďakujem za akúkoľvek radu.

petos
Nováček
Nováček

Re: OSCAM

Příspěvek od petos »

Dobrý den,
Prosím o radu.
Mám ještě starou CW kartu od Skylinku a nevím jak nastavit OSCAM plugin.
Včera jsem si s tím hrál asi 2 hodiny a bez úspěchu.
Mám HDBOX 9200 s posledním firmwarem v94.
Do teď jsem používal tuším mcas, ale v diskuzích doporučujete používat s našima kartama OSCAM.
A ještě jeden dotaz bych měl. Použil jsem oscam-skylink.zip
pak zde proběhlo několik "binárek". Ty se aktualizují stejně? Tedy přes flashku a plugin?
Ty se mi totiž nepovedlo ani spustit. Jen Oscam-skylink mi jde spustit. Bohužel "Program zakódován".
Když jsem se díval na konfiguraci přes web server, tak byla dolní čtečka nastavena do "Force Irdeto"
Deaktivace mi však nepomohla.
Prosím o radu.
Děkuji

amater1
Nováček
Nováček

Příspěvek od amater1 »

petos píše:Dobrý den,
Prosím o radu.
Do teď jsem používal tuším mcas, ale v diskuzích doporučujete používat s našima kartama OSCAM.
pak zde proběhlo několik "binárek". Ty se aktualizují stejně? Tedy přes flashku a plugin?
Ty se mi totiž nepovedlo ani spustit. Jen Oscam-skylink mi jde spustit. Bohužel "Program zakódován".
Když jsem se díval na konfiguraci přes web server, tak byla dolní čtečka nastavena do "Force I-deto"
Prosím o radu.
Děkuji
Ja pouzivam toto: http://www.forum.satdigitalne.cz/downlo ... hp?id=7159 ale iba na jednu kartu ICE. Funguje to perfektne.Ak to chces na dve karty treba to nakofigurovat. To by sa ti mali ozvat borci co to uz robili. Inac mozes pouzivat aj MCAS len ten podla mojich skusenosti obcas pri prepinani programov zmrzne. Podla mna nie je to FW ale chyba je v plugine. Este musia chlapci na nom popracovat.

pechnik
Nováček
Nováček

Příspěvek od pechnik »

grantec píše:Oscam svn 6148 I2 test
tato verzia sluzi na test funkcnosti I2 (autor Herkis)
nastavena dolna citacka- vhodny pre vsetky HDBOX prijimace (aj jednocitackove).
Umyslene nieje zvolene prioritne caid - prosim otestovat (0624,0666,0653)
web rozhranie -port 8888
meno/heslo . root/oscam
diskusia k suboru tu :arrow: http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 169&t=9270
Odskusane, funguje Skylink IRDETO 0624 (na FS 9200-ke), ale preco nema ccCam ?

petos
Nováček
Nováček

Příspěvek od petos »

amater1 píše:
petos píše:Dobrý den,
Prosím o radu.
Když jsem se díval na konfiguraci přes web server, tak byla dolní čtečka nastavena do "Force I-deto"
Prosím o radu.
Děkuji
Ja pouzivam toto: http://www.forum.satdigitalne.cz/downlo ... hp?id=7159 ale iba na jednu kartu ICE. Funguje to perfektne.Ak to chces na dve karty treba to nakofigurovat. To by sa ti mali ozvat borci co to uz robili. Inac mozes pouzivat aj MCAS len ten podla mojich skusenosti obcas pri prepinani programov zmrzne. Podla mna nie je to FW ale chyba je v plugine. Este musia chlapci na nom popracovat.
Ja mam a pouzivam jen jednu kartu Skylink, ale neni Irdeto, ale jeste CW. V tom vidim problem.
Funguje nekomu na novem fw94 Oscam s CW kartou Skylink?
Dekuji.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“