Restart na (do) nejde,může to byt způsobeno skinem,nebo změnou keymap

používám (p.robinek Keymap 20110402patché), ale jíž několik verzí zpět ok
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
Já myslím, že instalace E2 neprovádí dostatečně spolehlivý format DOM před instalací image a nebo ho neprovádí vůbec a jen přepisuje původní soubory. Tím se klidně může stát, že vznikne soubor, který vůbec nebyl programován a pak se box chová jako by ho zprogramoval blbec. Proto bych v tomto případě volil format area třeba přechodem na ofic sw. a pak zase zpět na E2, bude to sice o kousek déle trvat, ale uvidíš, že pak ti v E2 půjde všechno ok.gorick píše:Skusil som preinstalovat nanovo tuto verziu, hoci mi slapala ok a .... nastali problemy.
Ako prve som doinstaloval vsetky fix.
Potom som skusil restart podrzanim DO - predtym funkcne, teraz nie.
Zmena skinu na Beyonce priamo v menu - zelena smrt...
A tu som zacal chapat ludi, co im to blblo...
Neviem, aka konstalacia musi byt splnena, aby mi to slo ako predtym a co ma na to vplyv.
Dobré vědět pro případnou reinstalaci.gorick píše:Tak uz som asi zistil, kde je pes zakopany...
Po cistej instalacii E2 1.5.3 /bez fixov/ restart na DO funguje. Ak ale date nainstalovat ako prvy fix MC RTI 1.5.3, restart na DO prestane fungovat.
Moje riesenie: instalovat fixy v poradi 1. My tube 2. Tuxtxt 3. LED a az nakoniec 4. MC RTI 1.5.3 a restartuje na DO v pohode...
Ano, aj ja som v prvej instalacii daval fixy v poradi jak prichadzali na server /MC fix ako prvy/ a isiel restart ok. Ale akonahle som instaloval nanovo uz s dostupnymi fixami a ako prvy isiel MC fix /2x po sebe som to skusal/ hned dialkove prestalo reagovat na restart. Na 3x MC fix instalovany ako posledny a nenastal problem...Nicméně instaloval jsem E2 1.5.3 přes 1.4 a fixy nahrával v pořadí jak přišly na update server, tzn. nejdříve MC, pak se zjevil LED, pak TuxTXT a včera poslední pro HDMI Passthrough a zatím vše (klep klep klep) funguje jak má.
Riešenie je i nasledovne:Elektronek píše:Dnes se mi stalo, ze po zapnuti nesel zvuk, vyp/zap tv i sat + prepinanani programu a mute. Nic nepomohlo, az reboot.