AzBox Neutrino
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
- ftom
- Mírně pokročilý
Re: AzBox Neutrino
Jen doplním, pokud s tím chce někdo ztracet cas.....
Z Cellrun na Neutrino, použít postup popsaný u Neutrina
Nejrychlejší jak neutrino dostat do boxu z Enigma2 - AZUP od posledniho RTi (jen prepsat koncovku souboru, nebo v azup dat *)
Nejrychlejsi zpet na Enigmu - pouzit Neutrino loader a predhodit mu Enigmu (* pri vyberu patch.bin)
Pro ty kdo zde zminovali proc neutrino... je to rychlejsi GUI bez zbytecnejch serepeticek, dela krasnej standby a je to nadeje na konecny ofiko FW.
Ale v tomhle stavu... jestli to je takhle i v AZ Me tak potes prso, historie se bude opakovat....
....zase ztraceny 4 hodiny o nicem.
Dobrou noc
Z Cellrun na Neutrino, použít postup popsaný u Neutrina
Nejrychlejší jak neutrino dostat do boxu z Enigma2 - AZUP od posledniho RTi (jen prepsat koncovku souboru, nebo v azup dat *)
Nejrychlejsi zpet na Enigmu - pouzit Neutrino loader a predhodit mu Enigmu (* pri vyberu patch.bin)
Pro ty kdo zde zminovali proc neutrino... je to rychlejsi GUI bez zbytecnejch serepeticek, dela krasnej standby a je to nadeje na konecny ofiko FW.
Ale v tomhle stavu... jestli to je takhle i v AZ Me tak potes prso, historie se bude opakovat....
....zase ztraceny 4 hodiny o nicem.
Dobrou noc
AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0
- Yano
- Mírně pokročilý
Ja som sa zastavil uz na uvodnom nastaveni rozlisenia, moj Philips jednoducho zhasol.
Nepomohol ani reinstall, pocas bootovania vidim uvodny screen, ale potom to zhasne.
Webinterface hlasi same not found - takze Neutrino u mna skoncilo.
Nepomohol ani reinstall, pocas bootovania vidim uvodny screen, ale potom to zhasne.
Webinterface hlasi same not found - takze Neutrino u mna skoncilo.
VU+ SOLO2 (BH/VTI), Toshiba SATA 500GB, DG 380S Speedy 90E-4W, PHILIPS 42PFL8404H/12
AZBOX Premium HD (1xDVB-S), (RTI1.7), SATA Samsung ECO Green 1TB, oscam 0D96
AZBOX Premium HD (1xDVB-S), (RTI1.7), SATA Samsung ECO Green 1TB, oscam 0D96
- gorick
- Mazák
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Mam to uz par hodin v AZMe, verziu 1.1 a nenastali problemy. Nepadlo ani raz. Vypadky obrazu alebo zvuku nie su. Stabilita teda ok. Setting nahrany cez Dreamset. Sharing cez cccam 2.2.1 ok /karta nejde/. Stanby ok. Par nahravok som skusil, prehralo..ftom píše:Ale v tomhle stavu... jestli to je takhle i v AZ Me tak potes prso, historie se bude opakovat....
Velke veci s tym nerobim, ale na take jednoduche sledovanie staci v pohode...
DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500
- schmegea
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Jestli půjde neutrino pro azbox cestou oficiálního FW tak si o ryhlém GUI bez zbytečných serepetiček a krásným standby můžem nechat zdát. U azboxme neutrino funguje dobře i když vetšina tam dává stejně E2.(asi ze zvyku)
Ale když vezmu co hodně lidem chybí u E2 což je např. CI slot tak neutrino taky zatím nula bodů a jelikož azboxme ho nemá tak ani neutrino mít v nejbližší době nebude(neutrino je primárně vytvořeno pro azboxme) , dále obsluha dvou tunerů, taky asi dlouho nebude....
No co jen si povzdechnout a doufat, že se chlapcům z opensatu nebude dařit stejně jak s ofico FW a že progres přijde, je to jen přeci první vlaštovka, ještě dnes vzpomínám na první E2
pro azbox, taky žádná sláva a jak vypadá originální FW už ani snad nevím
. Všechno je ale jen o zvyku.
Můj test nebyl v žádném případě o tom, abych kritizoval neutrino, ale abych ušetřil čas méně zkušeným. Já nad tím strávil skoro 4 hodiny. I tak krátký čas nemůže postihnout vše.
Jak jsem psal pohyb v menu je rychlý a multimedia šli dobře (i když cca hodina pouštění filmů je na test stability multimedií krátký čas)
Kdo chce vidět funkční neutrino HD - stačí kouknout do sekce coolstream ZEE a NEO
Ale když vezmu co hodně lidem chybí u E2 což je např. CI slot tak neutrino taky zatím nula bodů a jelikož azboxme ho nemá tak ani neutrino mít v nejbližší době nebude(neutrino je primárně vytvořeno pro azboxme) , dále obsluha dvou tunerů, taky asi dlouho nebude....
No co jen si povzdechnout a doufat, že se chlapcům z opensatu nebude dařit stejně jak s ofico FW a že progres přijde, je to jen přeci první vlaštovka, ještě dnes vzpomínám na první E2

Můj test nebyl v žádném případě o tom, abych kritizoval neutrino, ale abych ušetřil čas méně zkušeným. Já nad tím strávil skoro 4 hodiny. I tak krátký čas nemůže postihnout vše.
Jak jsem psal pohyb v menu je rychlý a multimedia šli dobře (i když cca hodina pouštění filmů je na test stability multimedií krátký čas)
Kdo chce vidět funkční neutrino HD - stačí kouknout do sekce coolstream ZEE a NEO
DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
- VraKo
- Mírně pokročilý
Taky jsem to prubnul, ale teda žádná sláva, spíš bych řekl zatím katastrofa, po 2 hodinách trápení jsem už zase zpět na RTi 1.4 a nemohu si E2 vynachválit. Nicméně mělo to trápení i kladný efekt v podobě vyčištění interní flash paměti - v MC mi při přehrávání nahraných pořadů začal fungovat posun vpřed a stopka.
AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
-
- Nováček
Tak jsem to taky vyzkoušel, verzi 1.1.
Přecházel jsem z Enigmy RTi 1.5.3.
Nechtělo to naběhnout do rescue módu, ale nakonec postačilo za běhu spustit NeutrinoLoader a zadat aktuální IP adresu a samo se to přeplo do rescue modu.
Plusy:
přepínání programů celkem rychlé, v cccamu 2.2.1 jako klient bezproblému, kvalita obrazu slušná, HD programy běží plynule, připojeno přes HDMI i když volba v menu není, při pomalém listovaní v menu stabilní
Mínusy:
- při rychlém procházení menu - samovolný reboot
- nastavení poměru stran obrazu podivné, náhodně funkční
- není čeština, jen slovenština ( znaky s diakritikou se zobrazují špatně )
- nezvyklé ovládání a uspořádání seznamu programů, při rychlém listování nahoru nebo dolu zamrzne nebo restartuje.
Celkový dojem .... zase polotovar.
Ale naděje na oficiální a svižný soft tu je, to se musí nechat, jen to dotáhnout do konce, no uvidíme.
Použitelný firmware jen za předpokladu pomalého zacházení
, ale když tu už máme celkem vyladěnou Enigmu2 tak v tuto chvíli zbytečné.... Můj názor.
Přecházel jsem z Enigmy RTi 1.5.3.
Nechtělo to naběhnout do rescue módu, ale nakonec postačilo za běhu spustit NeutrinoLoader a zadat aktuální IP adresu a samo se to přeplo do rescue modu.
Plusy:
přepínání programů celkem rychlé, v cccamu 2.2.1 jako klient bezproblému, kvalita obrazu slušná, HD programy běží plynule, připojeno přes HDMI i když volba v menu není, při pomalém listovaní v menu stabilní
Mínusy:
- při rychlém procházení menu - samovolný reboot
- nastavení poměru stran obrazu podivné, náhodně funkční
- není čeština, jen slovenština ( znaky s diakritikou se zobrazují špatně )
- nezvyklé ovládání a uspořádání seznamu programů, při rychlém listování nahoru nebo dolu zamrzne nebo restartuje.
Celkový dojem .... zase polotovar.
Ale naděje na oficiální a svižný soft tu je, to se musí nechat, jen to dotáhnout do konce, no uvidíme.
Použitelný firmware jen za předpokladu pomalého zacházení

VU+ SoloSE V2 (vždy nejnovější VTi), AZBOX Elite HD (OpenPLi 6.1)
-
Fishburn
- V.I.P.
- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
čekal jsem více...
Byl to ale nesmysl..............neutrino nemá šanci
e2 je vítěz ......

Byl to ale nesmysl..............neutrino nemá šanci
e2 je vítěz ......

AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.3,9.
Amiko Alien Min OpenATV 6.3,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.4 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+ CCcam 2.3.9 Aktive
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.3,9.
Amiko Alien Min OpenATV 6.3,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.4 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+ CCcam 2.3.9 Aktive
- ftom
- Mírně pokročilý
Tak jsem si dal neutrino 1.1 na usb a chvili jsem testoval a lamu nad nim taky hul... kaslu na to lepsi bude E2, ma to sirsi podporu a postupne se to blizi k 100% funkcnosti.
AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0