AzBox Neutrino

Diskuze E2

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

ftom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: AzBox Neutrino

Příspěvek od ftom »

Jen doplním, pokud s tím chce někdo ztracet cas.....

Z Cellrun na Neutrino, použít postup popsaný u Neutrina

Nejrychlejší jak neutrino dostat do boxu z Enigma2 - AZUP od posledniho RTi (jen prepsat koncovku souboru, nebo v azup dat *)
Nejrychlejsi zpet na Enigmu - pouzit Neutrino loader a predhodit mu Enigmu (* pri vyberu patch.bin)

Pro ty kdo zde zminovali proc neutrino... je to rychlejsi GUI bez zbytecnejch serepeticek, dela krasnej standby a je to nadeje na konecny ofiko FW.
Ale v tomhle stavu... jestli to je takhle i v AZ Me tak potes prso, historie se bude opakovat....

....zase ztraceny 4 hodiny o nicem.

Dobrou noc

AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0
Yano
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Yano »

Ja som sa zastavil uz na uvodnom nastaveni rozlisenia, moj Philips jednoducho zhasol.
Nepomohol ani reinstall, pocas bootovania vidim uvodny screen, ale potom to zhasne.
Webinterface hlasi same not found - takze Neutrino u mna skoncilo.

VU+ SOLO2 (BH/VTI), Toshiba SATA 500GB, DG 380S Speedy 90E-4W, PHILIPS 42PFL8404H/12
AZBOX Premium HD (1xDVB-S), (RTI1.7), SATA Samsung ECO Green 1TB, oscam 0D96
gorick
Mazák
Mazák
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od gorick »

ftom píše:Ale v tomhle stavu... jestli to je takhle i v AZ Me tak potes prso, historie se bude opakovat....
Mam to uz par hodin v AZMe, verziu 1.1 a nenastali problemy. Nepadlo ani raz. Vypadky obrazu alebo zvuku nie su. Stabilita teda ok. Setting nahrany cez Dreamset. Sharing cez cccam 2.2.1 ok /karta nejde/. Stanby ok. Par nahravok som skusil, prehralo..
Velke veci s tym nerobim, ale na take jednoduche sledovanie staci v pohode...

DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500
schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schmegea »

Jestli půjde neutrino pro azbox cestou oficiálního FW tak si o ryhlém GUI bez zbytečných serepetiček a krásným standby můžem nechat zdát. U azboxme neutrino funguje dobře i když vetšina tam dává stejně E2.(asi ze zvyku)
Ale když vezmu co hodně lidem chybí u E2 což je např. CI slot tak neutrino taky zatím nula bodů a jelikož azboxme ho nemá tak ani neutrino mít v nejbližší době nebude(neutrino je primárně vytvořeno pro azboxme) , dále obsluha dvou tunerů, taky asi dlouho nebude....
No co jen si povzdechnout a doufat, že se chlapcům z opensatu nebude dařit stejně jak s ofico FW a že progres přijde, je to jen přeci první vlaštovka, ještě dnes vzpomínám na první E2 :57: pro azbox, taky žádná sláva a jak vypadá originální FW už ani snad nevím :D . Všechno je ale jen o zvyku.
Můj test nebyl v žádném případě o tom, abych kritizoval neutrino, ale abych ušetřil čas méně zkušeným. Já nad tím strávil skoro 4 hodiny. I tak krátký čas nemůže postihnout vše.
Jak jsem psal pohyb v menu je rychlý a multimedia šli dobře (i když cca hodina pouštění filmů je na test stability multimedií krátký čas)
Kdo chce vidět funkční neutrino HD - stačí kouknout do sekce coolstream ZEE a NEO

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
VraKo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od VraKo »

Taky jsem to prubnul, ale teda žádná sláva, spíš bych řekl zatím katastrofa, po 2 hodinách trápení jsem už zase zpět na RTi 1.4 a nemohu si E2 vynachválit. Nicméně mělo to trápení i kladný efekt v podobě vyčištění interní flash paměti - v MC mi při přehrávání nahraných pořadů začal fungovat posun vpřed a stopka.

AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
simonn2 Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od simonn2 »

Tak jsem to taky vyzkoušel, verzi 1.1.

Přecházel jsem z Enigmy RTi 1.5.3.
Nechtělo to naběhnout do rescue módu, ale nakonec postačilo za běhu spustit NeutrinoLoader a zadat aktuální IP adresu a samo se to přeplo do rescue modu.

Plusy:
přepínání programů celkem rychlé, v cccamu 2.2.1 jako klient bezproblému, kvalita obrazu slušná, HD programy běží plynule, připojeno přes HDMI i když volba v menu není, při pomalém listovaní v menu stabilní

Mínusy:
- při rychlém procházení menu - samovolný reboot
- nastavení poměru stran obrazu podivné, náhodně funkční
- není čeština, jen slovenština ( znaky s diakritikou se zobrazují špatně )
- nezvyklé ovládání a uspořádání seznamu programů, při rychlém listování nahoru nebo dolu zamrzne nebo restartuje.

Celkový dojem .... zase polotovar.
Ale naděje na oficiální a svižný soft tu je, to se musí nechat, jen to dotáhnout do konce, no uvidíme.
Použitelný firmware jen za předpokladu pomalého zacházení :107: , ale když tu už máme celkem vyladěnou Enigmu2 tak v tuto chvíli zbytečné.... Můj názor.

VU+ SoloSE V2 (vždy nejnovější VTi), AZBOX Elite HD (OpenPLi 6.1)
Fishburn Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Příspěvek od Fishburn »

čekal jsem více...
Byl to ale nesmysl..............neutrino nemá šanci
e2 je vítěz ...... :106: :106: :106:

AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.3,9.
Amiko Alien Min OpenATV 6.3,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.4 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+ CCcam 2.3.9 Aktive
ftom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ftom »

Tak jsem si dal neutrino 1.1 na usb a chvili jsem testoval a lamu nad nim taky hul... kaslu na to lepsi bude E2, ma to sirsi podporu a postupne se to blizi k 100% funkcnosti.

AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0
Odpovědět

Zpět na „AZ HD Diskuze E2“