Skylink JOJ Plus sa neodkoduje

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
Dreamer8
Nováček
Nováček

Skylink JOJ Plus sa neodkoduje

Příspěvek od Dreamer8 »

Mam zvlastny problem, na Skylink karte CW prestal ist jediny kanal a to JOJ Plus, predtym isiel s rovnakym FW. Nejde ani na PC SS HD karte kde ho zdielam. JOJ Plus na inych prijimacoch (Optibox ICE 2.0) ide bez problemov.

Skusal som:
- restart prijimaca
- vytiahnutie karty
- naladit znovu dany TP
- aktualizovat kanal na PC
- full scan
- naladit kanal na novej frekvencii, nejde ani tam!

Kde moze byt problem? Skusaju nieco proti zdielaniu, len na tomto kanali? Ja zdielam len na PC kde nemam funkcny CI modul a inak to zatial riesit nemozem.

Dakujem.

HD BOX FS 9200
FAC.HD BOX.FS 9200PVR.v1.09.09.2011May13
mgcamd
newcs
Skylink CW karta s napisom Irdeto

onisud
Nováček
Nováček

Re: Skylink JOJ Plus sa neodkoduje

Příspěvek od onisud »

Dreamer8 píše:Mam zvlastny problem, na Skylink karte CW prestal ist jediny kanal a to JOJ Plus, predtym isiel s rovnakym FW. Nejde ani na PC SS HD karte kde ho zdielam. JOJ Plus na inych prijimacoch (Optibox ICE 2.0) ide bez problemov.
Len tak ma napadlo, na inych prijimacoch ide ten kanal z tej istej karty ? Moze to byt totiz problem zapisu opravnenia, na JOJ Plus bol tusim zapis do 26.11., ak sa neobnovil, nemoze dekodovat. Over si platnost zapisov a ci ti prechadzaju.

DM800, HD-BOX FS7110, Toroid90 - 28E-4W, Samsung LE40B650 - obcas testujem HD-Box 9100
Dreamer8
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dreamer8 »

Dik za tip, nevedel som ze zapisy chodia na kanaly jednotlivo a vsetky ostatne isli, vratane JOJ.

Vyskusal som prehodit karty, na HD Box-e ide JOJ Plus len na novej frekvencii, pritom kym bola v Openbox-e, isla aj na starej, to nechapem.

Tu kartu z HD Box-u som dal do Openbox-u a nechal som na CT1, tak snad pridu zapisy, ak nie, mam volat Skylink koli refresh karty?

Dreamer8
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dreamer8 »

Tak na tej prvej povodne zlej karte ktora je uz v Openbox-e uz ide JOJ Plus aj na starej frekvencii, stale mi nie je jasne preco na HD Box-e nejde na starej, len na novej frekvencii, ale to je viac-menej nepodstatne, takze tema je vyriesena, este raz dakujem onisud-ovi.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“