no Philips s tim zvukem pres HDMI mel problem i na ofiko fw.. ale po prepnuti fungujeStevo102 píše:Po reboote nabehol obraz aj zvuk bez problémov
Vratil jsem se na 1.3 a normalne se HDMI odpojuje.
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
no Philips s tim zvukem pres HDMI mel problem i na ofiko fw.. ale po prepnuti fungujeStevo102 píše:Po reboote nabehol obraz aj zvuk bez problémov
Vôbec nič neukáže, prešiel som všetky balíčky a žiadny mediacenterBeam píše:ja uz jsem rollbacknul na 1.3, ale kdyz si pres telnet das "ipkg list | grep mediacenter" dostanes verzi balicku MC. Zajmalo by me jaka je tam.okol píše:Ma smysl delat jeste aktualizaci na 0.3.5?
Ja jsem jen definoval /etc/piconPath.conf a funguje to...Fishburn píše:@alihen
usr/share/enigma2/
picon
piconsat
piconprov
picon patch mi nefunguje!!
Teď jsem zkoušel (jinak ovládám na AVR) a funguje.Fatalino píše:Funguje tu regulacia zvuku?
Fatalino píše:Funguje tu regulacia zvuku?, lebo spaze2.0 neide, pridavam a zvuk skoro na rovnako,inac ostanem na spaze ked neide ani tu regulacia...inac vypadky zvuku som nepostrehol ani u spaze...
No nevim zatim presne kterej fajl je za to zodpovednej, protoze si pamatuju, ze ve starsich releasech byl v /etc soubor piconPaths.cfg a ted tam byl po ciste instalaci piconPath-def.conf, takze jsem ho vyeditoval:Fishburn píše:@ftom
Můžeš se podělit jak jsi definoval...možná naleznu chybu u sebe...díky
Kód: Vybrat vše
picon = /media/usb/picon/
piconProv = /media/usb/piconProv/
piconSat = /media/usb/piconSat/
Myslím, že tím přechodem z jiné verze to asi nebude, včera když jsem v noci vypínal box, tak mi taky neodpojil hdmi výstup a jenom zešednul. Divné, přes den jsem to zkoušel snad 5x a vždy obrazovka zčernala, takže spíše bych to viděl na nějaký bug v této verzi.Stevo102 píše:Tak to teda je zvláštne, ja som na 1.4ku prechádzal z GIT24.8.11, možno tam niečo ostaloVraKo píše:Stevo102, je to zvláštní, ale mě se při přepnutí do standby obraz odpojí, zůstává černá obrazovka, takže se to chová jako v 1.3Stevo102 píše:HDMI funguje bez problémov, obraz po vypnutí ostáva vysieť takže sa to správa ako nap. v GIT verziách...dúfam že len to dobré. Je tu ešte niekto komu po prechode do sleep ostáva vysieť obraz?
Ono aj mne to sem tam len scernie, ale ked dam naTV info o signale, pise mi ze je to 1080i, cize HDMI furt zije i ked posiela len tmu. Na druhej masine mam RTI 1.3 a tam mi TV vypise skutocne "No signal".VraKo píše:Myslím, že tím přechodem z jiné verze to asi nebude, včera když jsem v noci vypínal box, tak mi taky neodpojil hdmi výstup a jenom zešednul. Divné, přes den jsem to zkoušel snad 5x a vždy obrazovka zčernala, takže spíše bych to viděl na nějaký bug v této verzi.
Ja pouzivam cesky UTF 8 (pepinator) konvertor a je to cez neho v pohode.frcko73 píše:tiez ich ulozim v UTF8,ale mne to nepomaha....
muzes pls uploadnout ten patch?ftom píše:Ja jsem ted pri pokusech s natahovanim Neutrina zabudoval na stalo R232 port na zadni stenu boxu, takze jsem ted schopen Yamonem a nasledne primo na konzoli sledovat vsechny hlasky systemu, kazde stisknuti tlacitka a naslednou reakci. Standy shodi tuner, ale neshazuje video cast. Video se mi shodi jen pokud natahnu patch kterej je prilozen ke Spaze distribuci, ale tam je problem s probuzenim, musim LCD nahodi jako prvni, pockat na jeji komplet init a pak teprve probudit AZ. Pokud to udelam opacne, HDMI televize se nenahodi..