Zprovoznění karty TaT

Otázky pro začátečníky pro přijímač Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

Odpovědět
privaty
Nováček
Nováček

Zprovoznění karty TaT

Příspěvek od privaty »

Dobrý den.

Mám nový STB Xtrend ET9000. Podle návodů v tomto vlákně http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 286&t=7537 jsem nainstaloval nový bootloader, umožňující instalovat images větší než 40 MB, dále zálohu image Backup Clarke-Tech MOD 1.3 Image by vikino 30.06.2011, zprovoznil jsem síť a naistaloval setting. V rámci backupu je nainstalován cccam, oscam a mgacamd. Pro sledování našich stanic používám starou kartu Cryptoworks od Trade & Technology. Pod čipem této karty jsou na třech řádcích uvedena následující čísla:
03436
6450
08114

Pečlivě jsem pročetl celé vlákno a sledoval úspěchy ostatních uživatelů při zprovoznění přístupových karet. Vždy se však jedná o kartu Skylink ICE, kterou nemám. Přes menu>nastavení>softCam/CI>softcam setup>select softcam jsem zvolil cccam a zvolil položku restart softcam. Poté jsem ještě pro jistotu provedl restart E2.

Problém je, že mohu sledovat pouze nekódované programy z paketu Skylink (ČT24, Óčko, TA3), kódované programy (ČT1, ČT2, ČT4, Nova, Prima, STV, JOJ, Markíza atd.) nejedou. Dělám něco špatně nebo je nutno cccam pro staré karty CW od TaT nějak nastavit nebo je nutno zvolit jiný scam nebo nastavit něco jiného nebo snad kartu TaT už nelze používat?

Předem děkuji za odpověď a radu.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Zprovoznění karty TaT

Příspěvek od vikino »

Skus si vytvorit cccam.prio pre tvoju kartu a vsetky ostatne crw daj do ignore:

P: 0D70
I: 0D03
I: 0D0F
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
privaty
Nováček
Nováček

Příspěvek od privaty »

Zaslaný cccam.prio jsem zkopíroval do etc, atributy 644. Provedl jsem restart softcamu (cccam) a restart E2. Situace je stále stejná. Je v tomto případě jedno, ve které čtečce se karta nachází?

Děkuji.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

Ano, je jedno v ktorej citacke mas kartu... skusil by som kartu v inom prijimaci, ci je OK.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
privaty
Nováček
Nováček

Příspěvek od privaty »

To jsem právě teď udělal. Donesl a zapojil jsem starý STB Humax, abych zjistil, zda se mezi tím s kartou něcom nestalo. V Humíku vše funguje jak má.

privaty
Nováček
Nováček

Příspěvek od privaty »

Tak už mi to funguje. Zaslaný soubor jsem upravil tak, že jsem v něm zrušil řádky
I: 0D03
I: 0D0F

a ponechal jsem pouze řádek

P: 0D70

Nevím proč, ale už to najednou funguje.

Vikino moc děkuji za radu a pomoc.

Odpovědět

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Otázky začátečníků“