1.3.2011 SatElita 2000HD V2.09B8 IR.DE.TO
-
- Nováček
1.3.2011 SatElita 2000HD V2.09B8 IR.DE.TO
Zdravím,
Tak jsem zkoušel tento nový firmware a problém s tím, že při nastavení obrazu na "automaticky" u HD programů dělá pruhy nahoře a dole stále přetrvává. Při nastavení 16:9 jsou HD programy OK, ale zase SD programy jsou v malém okně dle formátu vysílání. Chtělo by na to upozornit programátory!
Jinak správa karty vypadá fakt dobře ... je možné už nastavit maturity rating přímo na satelitě. Zda to opravdu funguje nevím.
Dekódování karty Skylink ICE v pohodě i se zobrazením správného CAID a zápisů.
Ale to zmršení obrazu u HDček mě fakt štve. Toto opravit, tak mohl tento firmware zůstat v přijímači. U firmwaru 2.07B6 je to v pořádku, ale zase hodně jiných chyb, které tento firmware řeší! Např. čeština v menu je fakt už čeština a ne slovak, jako u firmwaru 2.07B6.
Tak jsem zkoušel tento nový firmware a problém s tím, že při nastavení obrazu na "automaticky" u HD programů dělá pruhy nahoře a dole stále přetrvává. Při nastavení 16:9 jsou HD programy OK, ale zase SD programy jsou v malém okně dle formátu vysílání. Chtělo by na to upozornit programátory!
Jinak správa karty vypadá fakt dobře ... je možné už nastavit maturity rating přímo na satelitě. Zda to opravdu funguje nevím.
Ale to zmršení obrazu u HDček mě fakt štve. Toto opravit, tak mohl tento firmware zůstat v přijímači. U firmwaru 2.07B6 je to v pořádku, ale zase hodně jiných chyb, které tento firmware řeší! Např. čeština v menu je fakt už čeština a ne slovak, jako u firmwaru 2.07B6.
- ShaMan
- V.I.P.
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Re: 1.3.2011 SatElita 2000HD V2.09B8 IR.DE.TO
gatecomputers píše:Zdravím,
Zkus další netypické nastavení 4:3 ... asi někde vznikla u soudruhů z NDR chybička , ale ve finále bych řekl že to chodí ...
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
-
- Nováček
zkusil jsem a bohužel to nefunguje
toto by prostě měli soudruzi opravit .... a co nejdříve
zkusil jsem všechny možné kombinace a buď je OK SD nebo HD, oba současně prostě ne. Jak jsem řekl, u firmwaru 2.07B6 je to OK, ale zase nejde sdílení, špatný jazyk v menu atd .... sakra

zkusil jsem všechny možné kombinace a buď je OK SD nebo HD, oba současně prostě ne. Jak jsem řekl, u firmwaru 2.07B6 je to OK, ale zase nejde sdílení, špatný jazyk v menu atd .... sakra
-
- Nováček
co znamena podpora IR..DE..TO? softverove dekodovanie Irdeta? alebo len podpora na ICE karty?
-
- Nováček
Takže to IR.DE.TO je opravdu funkční, čistokrevné IRDETO2 karty od skylinku fungují OK.
V menu sítě opravdu chybí nabídka NewCamd Server.
V menu sítě opravdu chybí nabídka NewCamd Server.
-
- Nováček
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
blbnu mi programy skylinku cez zdielanie newcamd. niektore nejdu, F&H strasne zaruseny
firmware predtym ide vsetko v pohode...
firmware predtym ide vsetko v pohode...
-
- Nováček
Ano, potvrzuji, je to škoda, jinak je fw vynikající. Co jsem ale zjistil až dnes, že např. u stanice I-concert HD (23,5) stlačí obraz pro změnu tak, že jsou pruhy zase po stranách..(v menu nastaveno 16:9). Nastavení "automaticky" je pro mě u ostatních HD programů s pruhy nahoře a dole nesledovatelné. Pro tuto stanici ale naopak funguje:-)gatecomputers píše:zkusil jsem a bohužel to nefungujetoto by prostě měli soudruzi opravit .... a co nejdříve
-
- Nováček
Já mám trochu problém při zapínání, docela dlouho mi to načítá kartu. Když to jde rychle tak cca 45 sec. ale minule to trvalo 5 minut a rekord je 3 hodiny než se to rozběhlo. Mám v tom strčený čisté IDT. Takže asi tak k tomuto sw.