Chcel by som sa informovna o kvalite Cccam ver 2.2.1 Vsetko mi ide relativne na tejto verzii softu OK, len mam problem so zasekavanim na UPS. Idem zdielanim cez net na dane programy a neviem si dat rady s tymto problemom. Poslytovatel ma vsetko OK. N riadky su tiez OK.
Vdaka za kazdu radu.
Trochu blbá otázka, ale už som zmäatený z toho množstva verzií Enigma2. Zatiaľ fungujem na klasik softe - myslím 5306, prepínanie po reštarte zopár dní (2) v pohode a aj nahrávanie, či prehrávanie filmov. Ale predsa len ma láka zmena na Enigmu2, keďže tu čítam samé chválu. Môžem zopár otázok k tomuto softu?
Interná čítačka pre Gital - CS link CRW - funguje?
Prehrávanie filmov - väčšina len avi, zopár MKV
Nahrávanie z TV - stačí práve pozeraný program, resp. rezervácia nahrávania cca 2-3 relácie
Prepínanie rýchlosť.
No a ešte jedna otázočka: ako funguje AZBOX ako klient - newcamd cez internet (nie v domácnosti)?
Ďakujem za odpovede.
AZBOX Premium, LNB Inverto Black ULtra, SG2100, Gital, WI-FI, Interny HDD wd 2.5" scorpio blue 500gb, plazma Samsung PS50, pes
Používal jsem Enigma 2 RTi Core 03.10.2011 a jelikož mi chybělo přehrávání mkv s českými titulky, tak jsem se pokusil vrátit na poslední fw 0.9.5309. Po chvíli testování letěl pryč a zpět na poslední oblíbený 0.9.4890. Lidi já jej nezkousl. Namlsán enigmou jsem je včera vyhodil a zkusil Spaze. Sic mi chvíli trvalo než se mi tam podařilo nahodit oblíbené pluginy a oscam, taky mě chvíli štvalo zubaté písmo v menu (stačilo přepnout 1080P na 1080i), ale dál už jen samá pozitiva. Titulky přes přehrávač medií běží, jen jsou blbě barevně a malé. Poradí někdo kde se mění nastavení titulků? Nebo bude tato možnost v nové verzi Spaze? Na ofic. fw už nejdu a toto mě štve. Ještě jeden poznatek k Enigma 2 RTi Core 03.10.2011. Zkoušel jsem přepnout zvuk z PCM na RAW v nastavení a očekával DTS a vícekanálový zvuk. Stále se mi zdá, že ten zvuk šel ze všech zdrojů jen stereo. Nebo se mi to nezdá???
Nainstalovano SPAZE TEAM Quantum Edition 1.0 BETA FIX - nechapu proc jsem se patlal s tema ostatnima FW :) Tohle je vazne super....
Jen to KEYMAP - kde to najdu? V predchozim prispevku je TU NAJDES - ale nenasel jsem....
Tiez si myslim to iste a tiež mám túto verziu a spokojnosť. Včera údajne mala byť ver.1.1, ale niekde sa to zaseklo.
Mutant HD 51.E2 OpenSPA 7.3.wd 2.5" scorpio blue 1TB, sata II, VU+Solo SE[/color]OpenSPA 7.3.(DVB-T+DVB-S), EXT USB wd 2.5" scorpio blue 500GB, sata II, motor SG2100 (28,2E-30W) 85 offset,TV Philips 43PUS6551 / LG 42LA660S-ZA,LAN.
interfernet píše:Používal jsem Enigma 2 RTi Core 03.10.2011 a jelikož mi chybělo přehrávání mkv s českými titulky, tak jsem se pokusil vrátit na poslední fw 0.9.5309. Po chvíli testování letěl pryč a zpět na poslední oblíbený 0.9.4890. Lidi já jej nezkousl. Namlsán enigmou jsem je včera vyhodil a zkusil Spaze. Sic mi chvíli trvalo než se mi tam podařilo nahodit oblíbené pluginy a oscam, taky mě chvíli štvalo zubaté písmo v menu (stačilo přepnout 1080P na 1080i), ale dál už jen samá pozitiva. Titulky přes přehrávač medií běží, jen jsou blbě barevně a malé. Poradí někdo kde se mění nastavení titulků? Nebo bude tato možnost v nové verzi Spaze? Na ofic. fw už nejdu a toto mě štve. Ještě jeden poznatek k Enigma 2 RTi Core 03.10.2011. Zkoušel jsem přepnout zvuk z PCM na RAW v nastavení a očekával DTS a vícekanálový zvuk. Stále se mi zdá, že ten zvuk šel ze všech zdrojů jen stereo. Nebo se mi to nezdá???
Otestuj PLUGIN ...FONTMAGNIFIER ..přímo v azboxu přes TunisiaSat.....
mam tam bordel ohladom cccam oscam ( hokus-pokus :-D ) a pokial to ide som to nechcel riešiť a ked vymenim kartu chcel som to cele nanovo spravit len som cakal že do konca mes. bude new verzia aby som to mal naraz spravene ale neviem či sa dočkam.... preto sa pytam či sa mi opla čakat či niekto nevie o neakom termine
AZbox HD EliteOpenRSI - OpenPLI 2.1 with kernel 2.6 19,2 a 23,5 , Skylink ICE , Oscam 1.20 build 7365 CardServer AB IPBox 9900HD , AB IPBox 55HD , AB Cryptobox 400HD ,AB Cryptobox 500HD, Ferguson Ariva 200